reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

dzien doberek :)
mamy zajebista kwatere :) Panstwo wynajmujacy swiezo odremontowali cala chate i kupili wszystkie nowe meble , nowa posciel i reczniki nawet telewizory jeszcze ofoliowane stoja :)
poniewaz bylam pierwsza osoba ktora u nich zarezerwowala pobyt przez booking to dostalam jeszcze siatke rzeczy na sniadanie na powitanie :)
chatka ma wieeelki ogrod w ktorym wlasnie sie wylegujemy bo panstwo zakupili wypasne lezaki i stol z parasolem przy ktorym juz sniadanie zalicyzilismy i jest przy samym parku zdrojowym w odleglosci moze 80 m od hotelu w ktorym jest basen za rozsadna cene :)

Wczoraj pozno tu dojechalismy bo tak jak caly dojazd do Wroclawia to byla bajka tak pieknie sie jechalo to po wyjezdzie z Wroclawia utknelismy w mega korku i zamiast 1,5 godz jechalismy 3,5 :( na szczescie Basia przespala cala droge a w nocy to juz super spala bo o 4 zaczela stekac to ja nakarmilam a potem o 8 obudzili ja starszaki bo wyspane byly :)

ale dzisiaj juz jest patelnia i nie chciala zasnac w ogrodzie w wozku nawet w cieniu pod drzewami i po nierownej walce musialam ja polozyc w domu bo tam chlodniej :)

ale miejscowowsc to jednak zadupie mega haha a sklep jak sprzed 30 lat serio :p Malz mowi ze musi w nim zdjecie zrobic na pamiatke :)

no i jak na miejscowosc uzdrowiskowa jest woda zrodlana lecznicza ktora postanowilismy popolijac na szczescie calkiem smaczna :) ale za to kuracjusze to wiekszosc staruszkow i przy parku zdrojowym maja dancingi - co sie wczoraj obsmialismy z muzy puszczanej to nasze :)

reklama
babydust,
a mogłabyś podać namiary i cenę? Może być PW:) Jak gdzieś jeżdżę, to zawsze z polecenia by nie mieć niemiłej niespodzianki ;)

U nas straszne upały. Nawet nie wiem ile jest w słońcu, ale w domu tylko ciut lepiej. Ja z moim się gotujemy. Mała jęczy cały dzień, bo ledwo to wytrzymuje :( Musimy zakupić jakiś dobry wentylator czy wiatrak, tylko nie wiem jaki się nada przy niemowlęciu - polecicie coś?

Dobry :)

Babydust super trafiliście ... I wszystko nowe i mili właściciele [emoji106]

My sie tez gotujemy :( masakra jest

Wczoraj dla dzieci basen kupiłam 3 h wodę wlewałam do niego 2400 litrów - nie wiem kto to zapłaci :p

Po pracy ide do wody ... Chyba ze woda za ciepła bedzie hehe

babydust,
a mogłabyś podać namiary i cenę? Może być PW:) Jak gdzieś jeżdżę, to zawsze z polecenia by nie mieć niemiłej niespodzianki ;)
Asia spapark.com.pl tylko zdjecia sa jeszcze przed remontem - sa inne lozka , stol z krzeslami , podloga nowka sztuka nawet drzwi sa wymienione ;) na booking.com mozna nowe fotki zobaczyc :)
https://www.booking.com/hotel/pl/sp...0f75296ad2a5e449d9ec4bdee19X1;highlight_room=

u nas na szczescie w mieszkaniu jest fajnie chlodno wiec jest gdzie sie schowac w upaly :)

Ostatnia edycja:
Jaka cisza ;)

Upał trochę zelżał. Czy Wasze maluchy przy upałach też tyle sikają? ;) My dzisiaj zmienialiśmy Małej pieluszki max co godzinę. Przystawiam ją bardzo często do piersi, bo boję się by mi się nie odwodniła. Ehh..znowu ryk.. :(

Milia80 za zimna jeszcze , Kubusiowi pyry zmęczyłam lekko ..., Emily dzis 1,5 h płakała bo tak ciepło ... Nie mozna było jej uspokoić :( masakra ..., chciałam im na dół kupic klimatyzacje tez, ale wszystko wykupione :( masakra ...
M zniósł nasza ba dół za dnia ... Bo w nocy bez nie da sie wytrzymać pod dachem nagrzanym ...

Niedziwne ze Gosia marudna :( po co komu takie upały ...

Babydust w ciazy z pierwszym bylam w Polanicy Zdroj to chyba standard ze tamte miadteczka to takie dla wieku 60+. Zreszta bylam zdziwiona jade w gory a tu gor nie widac:) Myslalam ze podobnie jak w zakopcu a tu szok;)

U nas tez goraco. A syn dopiero usnal. Okno na cala szerokosc otwarte i nic nie czuc.

Doczytałam
Karina basen dla dzieci a tylko ty sie będziesz kąpać gahaha.

Babydust fajnie macie.

My wczoraj cały dzień po galeriach handlowych chodzilismy. Mała 3 razy jadła poza domem. Jak wróciliśmy to miała cały pampers zlany. Przebrałam i jeszcze jej dobrze nie ubrałam a tu kupa. Cały dzien nic a jak czysta pielucha to od razu no ja nie wiem jaka dama hahaha.

Dygotkaa to kicha z tymi bioderkami. Kurde a mi lekarz tylko ręcznie sprawdza na usg nas nie wysłał.

reklama
Kuklaki nasz pediatra tez tylko ręcznie sprawdzał ale ja prywatnie poszłam na usg i wyszły takie rzeczy

Karina super mieć basen ale żeby to się nagrzalo to masakra
U nas wczoraj antek okropnie marudzil przez gorąco a gucio spokojnie był noże ciepło lubi
Mt zaraz jemy śniadanie i jedziemy nas morze oby droga szybko minęła

Do góry