reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kifsi nie dobijaj mnie.. Wczoraj poszłam po buty i bluzkę a z czym wyszłam?

Buty dla syna i maz 2pary butów ja nic :( bo numeru nie było jak mi się już coś spodobało :(

reklama
Kifsi, to tak jak i ja!!!

Doli, ja niestety butów nie lubię w ogóle kupować... Robię to jak już na prawdę nie mam czego założyć.... Przymierzać owszem , ale nie kupować... Wszystkie mnie obcierają... Nawet sportowe... do biegania....
A co do biegania to ja tez chcę!!!! Tylko nie mam z kim dzieci zostawiać.... Ćwiczyć też nie mogę bo ginka mi jeszcze na lipiec dala czerwone światło po cc...

Mój Adaś też tak traktował moje cycki. Za każdym razem po karmieniu przeciągał się trzymając cycka.... Masakra!!!! Odpukać już mu przeszło i robi to sporadycznie, ale jak czuje, ze on się najadł to ciągle jestem w gotowości aby jakoś ratować swoje cycki;)

Moje cycki też są w opłakanym stanie. Co prawda nie krwawią, ale są bardzo bolesne, szczególnie jak mam Małą znowu przystawić..koszmar :(
Wcześniej przygryzała i wierciła się, prawdopodobnie z powodu brzuszka/dziąsełek, teraz potrafi bez powodu mocno ugryźć. Nie wiem czy nie zrezygnuję z kp, jak zaczną wychodzić zęby. Po prostu nie dam rady, Mała za dużo siły w to wkłada :/

Doli dziaselka już teraz mogą dokuczać ale to wcale nie znaczy że zęby zaczną już wychodzić ;) dziąsła mogą dokuczać maluchom dużo przed pierwszym zabkiem.
Moj dlatego się slini strasznie i wszystko do buzi pcha i gryzie...jak złapie kogoś za palca to od razu ciągnie do buzi żeby gryźć...i ostatnio ugryzł siebie w piastke tak mocno że się rozwył a ręka czerwona była...:p

Dokładnie tak, jak napisała Pat. Moja momentami wygląda jakby wściekliznę miała, tak się ślini ;) I też wszystko do buzi pcha. I robi malinki sobie i innym ;)

Doli, w czwartek minie 10 tygodni. Położna to w ogóle na zdjęciach szwów powiedziała, ze pół roku mam zakaz ćwiczeń a nawet podnosić się z łóżka mam tak, żeby nie używać mięśni brzucha tylko rąk. No oczywiście tak nie wstaję.Ćwiczyć próbowałam 2 tygodnie temu i się wystraszyłam bo po 10 minutach brzuch zaczął boleć a ja sama w domu, więc wolę zaczekać bo nie ma komu koło mnie chodzic;)

Pat, no to Twój synek się zdziwić musiał ;) bidulek

Oj Oltoma zdziwil się...:D
I bylismy u ortopedy :) ma niedojrzałe bioderka ale adekwatnie do wieku i za 7 tyg kontrolą i mamy z nim ćwiczyć :)
A to że przeskakują mu biodra to jego wola...strzela wszystkimi kostkami :o

reklama
Oltoma dlugo!!! Ja po5 tyg mogłam.. Wszystko Prócz basenu, za 2mc mam kontrolę...
Brzuch cię boli bo mięśnie przecięte i nie używane...

Do góry