reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Odpukac ale żaden z chłopców mi nigdy takich cyrków nie zrobił. Wiedza jakby się to skończyło :D

Oj to moja starsza rozpieszczona księżniczka (przez tatusia, który spędza z nią praktycznie tylko niedziele, z czego pół dnia na nią krzyczy, bo nie umie dać sobie z nią rady), a jak ja tłumaczę, że ona ma robić to co ja mówię, to nie, bo ona płacze, marudzi, trzeba zrobić tak jak ona, żeby dała spokój - i efekty są takie jakie są.

reklama
Myla, no współczuję i trzymam kciukasy, aby było jak Doli mówi: po 12 tygodniach spokój!!!!

Asia, to Wy też biedne jesteście... Mała się namęczy a Ty pewnie spać nie możesz przez to!!!! Oby lekarz pomógł...

Babydust ciekawe jak udały się chrzciny..?:)

Bardzo dziekuje ze pamietalas :)
wszystko sie udalo :) Basia pieknie zachowywala sie w kosciele msza piekna, pogoda dopisala
smile_anim.gif
impra w domu bardzo udana , dzieci najmlodsze wiekszosc przespaly na tarasie w wozkach , starszaki nie przeszkadzaly a Basia w miedzyczasie czarowala gosci
smile_anim.gif
i mimo przekladania z rak do rak zasnela pieknie o standardowej godzinie czyli o 19.30 a rodzice jeszcze mogli z goscmi posiedziec w spokoju :)
starszaki teraz u mojej mamy Basia na tarasie spi w koszyczku a ja moge nadrobic forum :)

szkoda ze na fb sie przenosimy :( dolaczylam do grupy ale nie liczcie ze bede tam sie tak duzo udzielac :( po prostu nie lubie :no i teraz dopasowac imie i nazwisko do nicku z forum to wyzwanie hahaha

Ostatnia edycja:
Hej!
co do kilogramów, to ja nie mogę narzekać - jakieś +1,5-2. spada powoli, bo przez ponad miesiąc było +5 i ani grama mniej. od jakiegoś miesiąca codziennie cwiczę po pare minut na brzuch, ostatnio ten 8abs i juz jest całkiem ok :-)
u nas też był brzuszek, ale od środy sie rehabilitujemy i nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy co, ale od tej środy właśnie spokój! saba juz wcale nie podaje i nic się nie dzieje:-D
Dziewczyny, założyłam tego facebooka, tylko pod kwietniówki. zaprosicie mnie? Aneczka Mar jestem zarejestrowana. ale zanim się w tym ogarnę, to minie trochę.
Miłego dnia!
sataga - hop, hop?

Oooojjj... Szkoda, że przechodzicie na fb... BB pomalutku zniknie:o(

Babydust, ale masz fajnie, ze Basia już ochrzczona! Mój Adaś dopiero we wrześniu bo na tatusia musimy zaczekać...
Szkoda, bo mi się fotki nie otwierają :(

Babydust fajnie że chrzciny tak udane
Ja szukam ubrania ba chrzest u ska gucia ale to pikuś gorzej zw mną bo musi się do karmienia nadawać a to problem może być
Gucio tez nad ranem ma nos zatkany ale nawilżacz cała noc chodzi plis woda morska do noska i jest wiarę ok

Baby - super, że chrzciny udane! to jest plus chrztu u tak małego dziecka, Wojtuś juz miesiąc temu ochrzczony i nawet się nie obudził podczas lania wody :-)

Dzień dobry.

Babydust ale fajnie że masz już chrzciny z głowy. U nas wstępnie w ostatni weekend sierpnia.

Co do kg to mi jeszcze 3 zostały do wagi sprzed ciąży. Ostatnio mała daje mi tak popalić że nie mam czasu normalnie zjeść. A powinnam się zdrowo odżywiać. No ale plus jest taki że kg spadają. Powoli ale zawsze coś. A miałam +20. Aż nie wieżę że tyle przytyłam :szok:
Moje dziecko zachowuje się tak nieprzewidywalnie że boję się z nią z domu wyjść. I za każdym razem jestem w stresie czy mi jakiegoś numeru nie wywinie. Aż boję się podróży za 2 tyg. Ludzie w samolocie zjedzą mnie wzrokiem. Mała jak się rozryczy (nie wiadomo z jakiego powodu bo pielucha sucha, nakarmiona, brzuszek miękki, kupa zrobiona) to trudno ją uspokoić. A na takich tonach ryczy że aż w uszach dźwięczy... :baffled:

reklama
Baby super że chrzciny się udały !!;)

Dziewczyny to że jesteśmy na FB nie znaczy że znikniemy stąd !;)

U nas Wojtek skończył 10tyg i odkąd wie że ma nogi i ręce to całkiem inaczej się zachowuje. Pomine to że Uwielbia mnie kopać co boli jak nie wiem, ale dłużej teraz wysiedzi sam bo z takim skupieniem próbuje łapać rzeczy i ogląda nogo, że zapomina że nikt się nim nie zajmuje :)

I właśnie dosza mi paka dla niego. Zamówiłam 22 rzeczy a Pani odrzuciła gratisy (spodnie, bluzu, pełno bluzek itp) i doszło 60 ciuszków + skarpetki, rajstopy, czapki !:o za 122zl m pełno ciuszków h&M i next do 9 m-ca :D
Takich sprzedawców to ją rozumiem :p

Do góry