reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Odpukac ale żaden z chłopców mi nigdy takich cyrków nie zrobił. Wiedza jakby się to skończyło :D

Oj to moja starsza rozpieszczona księżniczka (przez tatusia, który spędza z nią praktycznie tylko niedziele, z czego pół dnia na nią krzyczy, bo nie umie dać sobie z nią rady), a jak ja tłumaczę, że ona ma robić to co ja mówię, to nie, bo ona płacze, marudzi, trzeba zrobić tak jak ona, żeby dała spokój - i efekty są takie jakie są.

reklama
Myla, no współczuję i trzymam kciukasy, aby było jak Doli mówi: po 12 tygodniach spokój!!!!

Asia, to Wy też biedne jesteście... Mała się namęczy a Ty pewnie spać nie możesz przez to!!!! Oby lekarz pomógł...

Babydust ciekawe jak udały się chrzciny..?:)

Bardzo dziekuje ze pamietalas :)
wszystko sie udalo :) Basia pieknie zachowywala sie w kosciele msza piekna, pogoda dopisala
smile_anim.gif
impra w domu bardzo udana , dzieci najmlodsze wiekszosc przespaly na tarasie w wozkach , starszaki nie przeszkadzaly a Basia w miedzyczasie czarowala gosci
smile_anim.gif
i mimo przekladania z rak do rak zasnela pieknie o standardowej godzinie czyli o 19.30 a rodzice jeszcze mogli z goscmi posiedziec w spokoju :)
starszaki teraz u mojej mamy Basia na tarasie spi w koszyczku a ja moge nadrobic forum :)

szkoda ze na fb sie przenosimy :( dolaczylam do grupy ale nie liczcie ze bede tam sie tak duzo udzielac :( po prostu nie lubie :no i teraz dopasowac imie i nazwisko do nicku z forum to wyzwanie hahaha

Ostatnia edycja:
Hej!
co do kilogramów, to ja nie mogę narzekać - jakieś +1,5-2. spada powoli, bo przez ponad miesiąc było +5 i ani grama mniej. od jakiegoś miesiąca codziennie cwiczę po pare minut na brzuch, ostatnio ten 8abs i juz jest całkiem ok :-)
u nas też był brzuszek, ale od środy sie rehabilitujemy i nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy co, ale od tej środy właśnie spokój! saba juz wcale nie podaje i nic się nie dzieje:-D
Dziewczyny, założyłam tego facebooka, tylko pod kwietniówki. zaprosicie mnie? Aneczka Mar jestem zarejestrowana. ale zanim się w tym ogarnę, to minie trochę.
Miłego dnia!
sataga - hop, hop?

Oooojjj... Szkoda, że przechodzicie na fb... BB pomalutku zniknie:o(

Babydust, ale masz fajnie, ze Basia już ochrzczona! Mój Adaś dopiero we wrześniu bo na tatusia musimy zaczekać...
Szkoda, bo mi się fotki nie otwierają :(

Babydust fajnie że chrzciny tak udane
Ja szukam ubrania ba chrzest u ska gucia ale to pikuś gorzej zw mną bo musi się do karmienia nadawać a to problem może być
Gucio tez nad ranem ma nos zatkany ale nawilżacz cała noc chodzi plis woda morska do noska i jest wiarę ok

Baby - super, że chrzciny udane! to jest plus chrztu u tak małego dziecka, Wojtuś juz miesiąc temu ochrzczony i nawet się nie obudził podczas lania wody :-)

Dzień dobry.

Babydust ale fajnie że masz już chrzciny z głowy. U nas wstępnie w ostatni weekend sierpnia.

Co do kg to mi jeszcze 3 zostały do wagi sprzed ciąży. Ostatnio mała daje mi tak popalić że nie mam czasu normalnie zjeść. A powinnam się zdrowo odżywiać. No ale plus jest taki że kg spadają. Powoli ale zawsze coś. A miałam +20. Aż nie wieżę że tyle przytyłam :szok:
Moje dziecko zachowuje się tak nieprzewidywalnie że boję się z nią z domu wyjść. I za każdym razem jestem w stresie czy mi jakiegoś numeru nie wywinie. Aż boję się podróży za 2 tyg. Ludzie w samolocie zjedzą mnie wzrokiem. Mała jak się rozryczy (nie wiadomo z jakiego powodu bo pielucha sucha, nakarmiona, brzuszek miękki, kupa zrobiona) to trudno ją uspokoić. A na takich tonach ryczy że aż w uszach dźwięczy... :baffled:

reklama
Baby super że chrzciny się udały !!;)

Dziewczyny to że jesteśmy na FB nie znaczy że znikniemy stąd !;)

U nas Wojtek skończył 10tyg i odkąd wie że ma nogi i ręce to całkiem inaczej się zachowuje. Pomine to że Uwielbia mnie kopać co boli jak nie wiem, ale dłużej teraz wysiedzi sam bo z takim skupieniem próbuje łapać rzeczy i ogląda nogo, że zapomina że nikt się nim nie zajmuje :)

I właśnie dosza mi paka dla niego. Zamówiłam 22 rzeczy a Pani odrzuciła gratisy (spodnie, bluzu, pełno bluzek itp) i doszło 60 ciuszków + skarpetki, rajstopy, czapki !:o za 122zl m pełno ciuszków h&M i next do 9 m-ca :D
Takich sprzedawców to ją rozumiem :p

Do góry