reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej

potrzebuje kopa w dupe-antysłodyczowego serio
wiecie , ż elubię zjeść i jem
ale to już przesada zjadlam pół blachy ciasta pischingery, kanapki z dżemem i syropem klonowym-bo mało słodkie :eek: dupa rośnie jak na drożdżach

idę dzis biegać , jak tylko nie bedzie padać..

pożegnałam już ubranka na 62 prawie wszystkie..niektóre 68 sa akurat np.body albo pajace :eek:

Myla kolki to chyba niedojrzałosć ..no i twoja też wczesniej się ur. jak mój, u nas też sa bóle brzuszka ale lekkie ( regularnie w tych samych godz , z tym, że to takie wyrwania ze snu ) pediatra mowiła , że 12 tydzi spokój.. mamy jeszcze tydz ;-)

babydust fajnie, że już po :-) u nas przed..mnie przeraża to zapraszanie wszystkich..dzwonienie do dziadków z którymi kontaktu nie mam.. eh..porażka..

oltoma może i nie znikniemy;-) spokojnie..

Margo no to w ten sam dzień mamy;-)

Pat super zakupy! :-)

reklama
Doli ja wysłałam zaproszenia poczta bo na dzwonienie czasu brak i my 23 sierpnia chrzciny robimy a już zaproszenia poszły żeby nie było że ktoś za późno się dowiedział czy coś

Dzień Dobry :-)

oczywiście noc do doooszy , wory pod oczami , pogoda do bani , życ nie umierać :-)

Pat - ja mam dwa nazwiska :-) bo do swojego byłam przywiązana :-)

Babydust- super ,że chrzciny udane :tak: mnie to czeka w najbliższą niedziele :-(

Dygotka - ja ubranko mam po starszym tylko mi się przestało podobać :-p poza tym podobno w niedziele ma być bardzo ciepło a ubranko raczej na chłodniejsze dni więc chyba czeka mnie jeszcze wycieczka po sklepach :tak: a o ubraniu siebie to już nie wspomnę :no:

Oltomama - widze ,ze z nadmiarem kg mamy podobnie :-(

Milia - bardzo aktywny tryb spedzania czasu :tak:

gdzies czytałam ,że sport to tylko 30 % , a dieta to 70 % sukcesu w odchudzaniu :tak: u mnie problemem jest regularne odżywianie się i obecnie z tym walcze :tak:

Doli - ja za bieganie nie przepadam dlatego zaczełam od kijków :tak: może z czasem jak złapie forme to przekonam się do biegania :-)

Myla - biedne jesteście , oby po 12 przeszło :tak:

Margo - ratują cie koreczki do uszu :-)

Pat - gratuluje udanych zakupów :tak:

T dziś powisiał na cycu , wypluł, odłożyłam i w ryk , ponownie dostawiłam pociamkał i ryk , myślę sobie no głodny dalej :tak: dorobiłam mm, dałam , spróbował, wypluł butle i banan na twarzy :tak: no i weź tu zrozum małolata :-)

nie pada to ide łobuzów na spacer zabrac :-)

Ej czy wasze dzieci gryzą was w cycka ? Bo moja tak gdzieś od tygodnia, na zakończenie jedzenia zamiast wypluć cycka to go przygryza, zaciska mocno pyszczek i zaczyna się np. przeciągać, a mama piszczy z bólu i zastanawia mnie czemu ona to robi -mama moja śmieje się że ona się tak bawi, ale mnie do śmiechu nie jest ;-)

Doli kop w dupe !

Asia mój tak robi jak się zdenerwuje... To nie dość że gryzie to jeszcze wykręca !:o ale jak tak robił to go od razu odrywalam od cycka i teraz coraz mniej takich incydentow.
Ale jak wcześniej to robił to miał normalnie kurwiki w oczach !:o co ja mu winna...

PAt super z tymi ciuszkami :) ja tez sie tak ciesze jak uda sie cos "upolowac " fajnego za bardzo male pieniadze :)

Margo olej tych ludzi co cie wzrokiem beda zabijac - wjazniejsze jest dziecko ;) a moze ryk silnikow tak ja uspi ladnie ze bedzie spala cala podroz :)

mala mnie wlasnie obrzygala cala i przeryczala dobre pol godziny :( chyba jednak troche odreagowuje wczorajsze :( nigdy jej sie tak nie zdaza :(

moze ktos z was chce ubranko do chrztu po Basi ? jest to sukieneczka i plaszczyk kapelutek i buciki rozm 62-68 kapelutek na 44 cm :)

margo - olej ludzi! niech się patrzą! poza tym, to krótki lot, dacie radę, a szkoda nerwów Twoich.
doli - kop, kop, kop!
kifsi - to powodzenia w szukaniu kreacji!
asia - mój na szczęscie szanuje mamine cyce:-)
ja ciuszków dla Małego nie kupuję wcale - dostaję po synku mojej siostry ciotecznej, z maja 2014. pełno tego, typu jednego rozmiaru bodziaków z długim 30szt, pajacy 30szt itd. i niektóre ciuchy z zary, hm, benneton, ja sie tak nie ubieram :-)
Dziewczyny, wysłałam na tym nieszczęsnym fejsie prośbę o przyjecie do grupy, czy jakoś tak. nie ogarniam tego zbytnio.

reklama
No i zamiast spacer starszy woli budowac z dziadkiem szope na drewno :( a mniejszy znow nie chce spac :(

Doli - to masz i ode mnie kopa :)

Aneczka - dzieki nie lada to wyzwanie bedzie bo zakupowy dla siebie to katorga :( nic mi sie nie podoba :(

Asia- moj jak zaczyna sie przeciagac to zazwyczaj puszcz, ale czasem jaj pociagnie to masakra :(

Do góry