reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Wiecie że ją jeszcze nie byłam na kontroli po porodzie...:/ zapomnialam a jak już sobie przypominałam to czasu brak...w przyszłym tygodniu muszę w końcu iść tym bardziej że co jakiś czas plamie..

reklama
Doli ale to nie chodzi o wychodzenie zębów tzn nie wyjdą mu teraz zęby ale dziąsła mogą dokuczać.
U mojej koleżanki córecza dostała 2 zębów jak miała 3,5mca...

Doli,
moją Małą dziąsła męczą już od miesiąca - i jest coraz gorzej. Pediatra mówiła, że na ząbki za wcześnie, ale dziąsła mogą już swędzieć.

Pat, miałam to samo z Ola. Po ćwiczeniach było ok. Tylko panienka nie koniecznie lubiła ćwiczyć :) cieszę się, że to strzelanie kostek to taka jego uroda:)

Z tą kontrola u Ciebie to tak jest, że przy naszych maleństwach o sobie sie zapomina:)
A z tym plamieniem to dziwne bo ponoć 6 tygodni to max...

Doli, a dlaczego basenu nie?

Oltoma basenu zeby się blizna dobrze, zagoila.. Przez jakiś czas tylko,

Ja miałam usg dowcipne i bliznę mi pokazywał itp patrzył czy jest ok, spytałam 100razy o cw i przeciwwskazań nie było

reklama
Do góry