Doli, Pat, no właśnie trochę się zdziwiłam bo po pierwszym nie przypominam sobie takich zakazów... A tak bym chciała już ćwiczyć.... Moja siostra schudla i wygląda super! Mój mąż mówi, ze schudł na wyjeździe! A mnie to jeszcze bardziej wkurza:| :|
reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
mój też się ślini i piąstki pcha. mój brat cioteczny miał 2 zęby w wieku 2 miesięcy, więc nigdy nie wiadomo. a męża bratanek w wieku 4, też wcześnie. Moja Ada z kolei późno - 10,5 m-ca. ale mi się do zębów nie śpieszy, nie wiem, jak to przy karmieniu. Adę karmiłam 11 m-cy, więc praktycznie nie poznałam co to znaczy.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dziewczyny nie doczytam was
Wracamy. Ledwo zyje. Mam postoj dopiero świebodzin. Jedzuemy juz 10 h i jeszcze z 8h.
Wracamy. Ledwo zyje. Mam postoj dopiero świebodzin. Jedzuemy juz 10 h i jeszcze z 8h.
aneczka1984
Asiawro = ja się wkurzylam na to lulanie i od paru dni sam zasypia, pierwszego dnia ryczął z godzinę, a teraz tylko pare razy wchodzimy smoka dać, bo gubi i sam zaspyia :-) łatwo poszło
Myla Novak
Ważne żeby za pierwsza próba ugryzienia stanowczo pokazać co za to.grozi. jak mnie chciał Ksawery ugryźć z uśmiechem na buzi,tak dla żartów to zabralam cycka i stanowczo powiedzialam ze tak nie wolno bo mnie to boli i jak tak zrobi to Nie dostanie.nigdy mnie nie ugryzl
reklama