reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Nie powiem bo wpierniczam słodkie, paczkę pierników potrafię wrabac na poczekaniu ale żeby ani pol kg... A łaze tyle ze w tygodniu czasem wychodze ok.11 a wracamy 16-17...
Doli w tych biszkoptach z biedry nie ma, z lidla czy polo czy carrefoura jest mleko
Aga pierniki z biedry nie maja mleka.

Haha Pat pedofilka :D

Myla, ja też niestety mam problem z kg po ciąży :( 8,5 kg mi zostało, a dopiero niedawno zeszło mi 1,5 kg, bo było 10 od porodu i waga stała cały czas w miejscu. Jadłam słodycze, bo zawsze jadłam, ale ogólnie jadłam mniej na posiłki, bo miałam mniejszy apetyt niż w ciąży i słodyczy też trochę mniej, a mimo to waga nie leciała. Jakieś 3 tygodnie odstawiłam słodycze - poza lodami - i spadło 1,5 kg. Poza tym 3x w tygodniu chodzę z wózkiem 5,5 km do poradni rehabilitacyjnej i po godzinie z powrotem 5,5 km. Mam nadzieję, że jednak uda mi sie schudnąć do końca wakacji, choć strach zajrzał mi w oczy, nigdy, poza ciążą nie byłam taka gruba :( próbowałam w domu wcześniej ćwiczyć, ale odkąd mam już takie konkretne zajęcia z Małgosią (7x dziennie), jest mi ciężko znaleźć czas i na razie jedyna forma ruchu to spacery z wózkiem :(
A może zbadaj sobie jeszcze tarczycę?

Kifsi zdrówka

Asiawro a czemu wstyd że dziecko płacze no weź przestań.

Pat ja na cywilnym z moim byłym taką śmiechawe dostałam że już nawet i pani z UC zaczęła sie śmiać. 14 lat hahaha.

Ja zgubiłam kg. jeszcze moze. 1 lub 2 i fałdka, a jem wszystko i słodkie, dzisiaj kopiec kreta zrobiłam.

hej dziewczyny.

U nas dziś lało drobnym deszczem ale kropli nie widać jak to starszy określił.

U teściowej goście byli na weekend więc było co robić :/

cdn..

no i poelucha zmieniona ale jeść nie chciał.

Myla tarczyca może po porodzie siąść na przykład przy dużym krwotoku tak żona kolegi z pracy miała.

Ja przejrzałam rozmiar 68 po Filipie i kurcze sama zimówka frota i tp. :/.

Ostatnia edycja:
reklama
Myla, ja też niestety mam problem z kg po ciąży :( 8,5 kg mi zostało, a dopiero niedawno zeszło mi 1,5 kg, bo było 10 od porodu i waga stała cały czas w miejscu. Jadłam słodycze, bo zawsze jadłam, ale ogólnie jadłam mniej na posiłki, bo miałam mniejszy apetyt niż w ciąży i słodyczy też trochę mniej, a mimo to waga nie leciała. Jakieś 3 tygodnie odstawiłam słodycze - poza lodami - i spadło 1,5 kg. Poza tym 3x w tygodniu chodzę z wózkiem 5,5 km do poradni rehabilitacyjnej i po godzinie z powrotem 5,5 km. Mam nadzieję, że jednak uda mi sie schudnąć do końca wakacji, choć strach zajrzał mi w oczy, nigdy, poza ciążą nie byłam taka gruba :( próbowałam w domu wcześniej ćwiczyć, ale odkąd mam już takie konkretne zajęcia z Małgosią (7x dziennie), jest mi ciężko znaleźć czas i na razie jedyna forma ruchu to spacery z wózkiem :(
A może zbadaj sobie jeszcze tarczycę?

No ja też nigdy tyle nie ważyłam, i szczerze bardzo źle się z tym czuje, niby według wskaźnika BMI, jestem jeszcze w normie, ale ja chciałabym mieścić sie w spodnie z przed ciąży, a wchodzę tylko w 2-3 pary tych, które były luźne przed ciążą, a w pare upcham się, ale nie mam szans zapiąć.

Do góry