reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Nie powiem bo wpierniczam słodkie, paczkę pierników potrafię wrabac na poczekaniu ale żeby ani pol kg... A łaze tyle ze w tygodniu czasem wychodze ok.11 a wracamy 16-17...
Doli w tych biszkoptach z biedry nie ma, z lidla czy polo czy carrefoura jest mleko
Aga pierniki z biedry nie maja mleka.
Haha Pat pedofilka
Doli w tych biszkoptach z biedry nie ma, z lidla czy polo czy carrefoura jest mleko
Aga pierniki z biedry nie maja mleka.
Haha Pat pedofilka
Myla Novak
Oj to sorry
Myla, ja też niestety mam problem z kg po ciąży 8,5 kg mi zostało, a dopiero niedawno zeszło mi 1,5 kg, bo było 10 od porodu i waga stała cały czas w miejscu. Jadłam słodycze, bo zawsze jadłam, ale ogólnie jadłam mniej na posiłki, bo miałam mniejszy apetyt niż w ciąży i słodyczy też trochę mniej, a mimo to waga nie leciała. Jakieś 3 tygodnie odstawiłam słodycze - poza lodami - i spadło 1,5 kg. Poza tym 3x w tygodniu chodzę z wózkiem 5,5 km do poradni rehabilitacyjnej i po godzinie z powrotem 5,5 km. Mam nadzieję, że jednak uda mi sie schudnąć do końca wakacji, choć strach zajrzał mi w oczy, nigdy, poza ciążą nie byłam taka gruba próbowałam w domu wcześniej ćwiczyć, ale odkąd mam już takie konkretne zajęcia z Małgosią (7x dziennie), jest mi ciężko znaleźć czas i na razie jedyna forma ruchu to spacery z wózkiem
A może zbadaj sobie jeszcze tarczycę?
Kuklaki
Kifsi zdrówka
Asiawro a czemu wstyd że dziecko płacze no weź przestań.
Pat ja na cywilnym z moim byłym taką śmiechawe dostałam że już nawet i pani z UC zaczęła sie śmiać. 14 lat hahaha.
Ja zgubiłam kg. jeszcze moze. 1 lub 2 i fałdka, a jem wszystko i słodkie, dzisiaj kopiec kreta zrobiłam.
Asiawro a czemu wstyd że dziecko płacze no weź przestań.
Pat ja na cywilnym z moim byłym taką śmiechawe dostałam że już nawet i pani z UC zaczęła sie śmiać. 14 lat hahaha.
Ja zgubiłam kg. jeszcze moze. 1 lub 2 i fałdka, a jem wszystko i słodkie, dzisiaj kopiec kreta zrobiłam.
Myla Novak
Tez myślę żeby tarczycę zbadać ale w ciąży miałam i było ok
hej dziewczyny.
U nas dziś lało drobnym deszczem ale kropli nie widać jak to starszy określił.
U teściowej goście byli na weekend więc było co robić :/
cdn..
no i poelucha zmieniona ale jeść nie chciał.
Myla tarczyca może po porodzie siąść na przykład przy dużym krwotoku tak żona kolegi z pracy miała.
Ja przejrzałam rozmiar 68 po Filipie i kurcze sama zimówka frota i tp. :/.
U nas dziś lało drobnym deszczem ale kropli nie widać jak to starszy określił.
U teściowej goście byli na weekend więc było co robić :/
cdn..
no i poelucha zmieniona ale jeść nie chciał.
Myla tarczyca może po porodzie siąść na przykład przy dużym krwotoku tak żona kolegi z pracy miała.
Ja przejrzałam rozmiar 68 po Filipie i kurcze sama zimówka frota i tp. :/.
Ostatnia edycja:
reklama
Myla, ja też niestety mam problem z kg po ciąży 8,5 kg mi zostało, a dopiero niedawno zeszło mi 1,5 kg, bo było 10 od porodu i waga stała cały czas w miejscu. Jadłam słodycze, bo zawsze jadłam, ale ogólnie jadłam mniej na posiłki, bo miałam mniejszy apetyt niż w ciąży i słodyczy też trochę mniej, a mimo to waga nie leciała. Jakieś 3 tygodnie odstawiłam słodycze - poza lodami - i spadło 1,5 kg. Poza tym 3x w tygodniu chodzę z wózkiem 5,5 km do poradni rehabilitacyjnej i po godzinie z powrotem 5,5 km. Mam nadzieję, że jednak uda mi sie schudnąć do końca wakacji, choć strach zajrzał mi w oczy, nigdy, poza ciążą nie byłam taka gruba próbowałam w domu wcześniej ćwiczyć, ale odkąd mam już takie konkretne zajęcia z Małgosią (7x dziennie), jest mi ciężko znaleźć czas i na razie jedyna forma ruchu to spacery z wózkiem
No ja też nigdy tyle nie ważyłam, i szczerze bardzo źle się z tym czuje, niby według wskaźnika BMI, jestem jeszcze w normie, ale ja chciałabym mieścić sie w spodnie z przed ciąży, a wchodzę tylko w 2-3 pary tych, które były luźne przed ciążą, a w pare upcham się, ale nie mam szans zapiąć.