reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Paznokci nie mam co malować bo w czwartek ide do kosmetyczki :p trzeba jakos wyglądać na ślubie....:D nie pasuje mi nowe nazwisko.....:p

reklama
No od 3 tyg jesteśmy na dodatek na diecie bez mlecznej. Także jem chleb z drzemem albo ryba no nawet wediny nie mogę,oczywiście bez masła czy margaryny, kurczaka z warzywami codziennie na obiad ewentualnie makaron z sosem i mielonym i na kolacje to samo co na sniadanie. Ze słodkiego mogę tylko biszkopty z biedry i pierniki z biedry. W innych marketach nawet to ma serwatke. A kg w miejscu... A no i jem owoców sporo

Myla japierdziele.. Szacunek.. Może to te biszkopty?

Pat ja się śmiałam na swoim, mój też i to było mega, wszystko na filmie jest a i goście to wspominają pozytywnie,
Poza tym ministrant który śpiewał mial głos jakby mu jajka odcięli więc wyobraź sobie, ma być powaga a tu koguci śpiew Hahaha z trudem się powstrzymałam;)
Uważam że gdyby nie to, to nie byłoby tak fajnie;)

Wolę to niż mruki :p

Doli w biszkoptach mleka nie ma. Ja jem paczkę, dwie dziennie i waga spada więc to chyba nie biszkopty...

No doli ją pewnie śmiechem buchne bo jakos sobie tego nie wyobrażam :D
Ostatnio mój M szkolił ludzi i pytali się oni mojego ojca czy on ma 14 lat !!!!!!!:o

reklama
Do góry