reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Paznokci nie mam co malować bo w czwartek ide do kosmetyczki :p trzeba jakos wyglądać na ślubie....:D nie pasuje mi nowe nazwisko.....:p

reklama
No od 3 tyg jesteśmy na dodatek na diecie bez mlecznej. Także jem chleb z drzemem albo ryba no nawet wediny nie mogę,oczywiście bez masła czy margaryny, kurczaka z warzywami codziennie na obiad ewentualnie makaron z sosem i mielonym i na kolacje to samo co na sniadanie. Ze słodkiego mogę tylko biszkopty z biedry i pierniki z biedry. W innych marketach nawet to ma serwatke. A kg w miejscu... A no i jem owoców sporo

Myla japierdziele.. Szacunek.. Może to te biszkopty?

Pat ja się śmiałam na swoim, mój też i to było mega, wszystko na filmie jest a i goście to wspominają pozytywnie,
Poza tym ministrant który śpiewał mial głos jakby mu jajka odcięli więc wyobraź sobie, ma być powaga a tu koguci śpiew Hahaha z trudem się powstrzymałam;)
Uważam że gdyby nie to, to nie byłoby tak fajnie;)

Wolę to niż mruki :p

Doli w biszkoptach mleka nie ma. Ja jem paczkę, dwie dziennie i waga spada więc to chyba nie biszkopty...

No doli ją pewnie śmiechem buchne bo jakos sobie tego nie wyobrażam :D
Ostatnio mój M szkolił ludzi i pytali się oni mojego ojca czy on ma 14 lat !!!!!!!:o

reklama
Do góry