reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
spróbuję się dziś lub jutro ogarnąć z tym fb. asiaWro - może tak jak ja ząłożysz lipne konto tylko na potrzeby kwietniówek? założyłam juz sobie lipnego maila, zeby się zarejestrować, a później spróbuję ogarnąć fb. nigdy nie miałam tam konta i nie chciałam zakładać, ale już sie przyzwyczaiłam do dziewczyn z forum, a poza tym można tu jednak uzyskać wiele cennych rad
Asia86Wro
Mi też spadła waga do tej sprzed ciąży, ale ja w jej trakcie nie przytyłam, tylko przybrałam to, co dotyczyło ciąży I teraz też tylko fałdka na brzuchu - trzeba się w końcu wziąć za siebie
aneczka,
to nic nie da. Fejs i tak będzie prześwietlał Twojego kompa i wszelkie operacje, jakie na nim przeprowadzasz, w tym bankowe. Imię i nazwisko w necie to nie problem. Działania fejsbuka są problemem. Ja z niego definitywnie zrezygnowałam Na forum bb jednak chętnie zawsze wejdę
Dzisiaj postanowiłam Małą zabrać na zakupy do Ikei. Było dobrze, dopóki nie wsiedliśmy do samochodu by wrócić do domu Jak mi się dziecię rozdarło, to aż mi było szkoda, ale też i wstyd przed moimi rodzicami, z którymi jechałyśmy
aneczka,
to nic nie da. Fejs i tak będzie prześwietlał Twojego kompa i wszelkie operacje, jakie na nim przeprowadzasz, w tym bankowe. Imię i nazwisko w necie to nie problem. Działania fejsbuka są problemem. Ja z niego definitywnie zrezygnowałam Na forum bb jednak chętnie zawsze wejdę
Dzisiaj postanowiłam Małą zabrać na zakupy do Ikei. Było dobrze, dopóki nie wsiedliśmy do samochodu by wrócić do domu Jak mi się dziecię rozdarło, to aż mi było szkoda, ale też i wstyd przed moimi rodzicami, z którymi jechałyśmy
Ostatnia edycja:
Asia wro czemu wstyd, dziecko to dziecko czasem musi poplakac
Ja ze swoją też bylam po zakupy grzeczna była a jak mama koleżanki mojej zaczęła gadać to ta oczywiście czatuje uśmiechy wali
Doli a Ty dziś nic nie pieczesz ??
Ja ze swoją też bylam po zakupy grzeczna była a jak mama koleżanki mojej zaczęła gadać to ta oczywiście czatuje uśmiechy wali
Doli a Ty dziś nic nie pieczesz ??
reklama
kifsi
asiatipl - zawsze to jakieś pocieszenie ja za tydzień chrzest i masakra bede wygladać jak wieloryb
asia86wro - no i co się dziwisz małej , na zakupy ją wzięłaś , dziecko chciało jeszcze pooglądać a ty ją do auta chciałaś pakować to zaprotestowała
asia86wro - no i co się dziwisz małej , na zakupy ją wzięłaś , dziecko chciało jeszcze pooglądać a ty ją do auta chciałaś pakować to zaprotestowała