reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
No od 3 tyg jesteśmy na dodatek na diecie bez mlecznej. Także jem chleb z drzemem albo ryba no nawet wediny nie mogę,oczywiście bez masła czy margaryny, kurczaka z warzywami codziennie na obiad ewentualnie makaron z sosem i mielonym i na kolacje to samo co na sniadanie. Ze słodkiego mogę tylko biszkopty z biedry i pierniki z biedry. W innych marketach nawet to ma serwatke. A kg w miejscu... A no i jem owoców sporo
Myla japierdziele.. Szacunek.. Może to te biszkopty?
Pat ja się śmiałam na swoim, mój też i to było mega, wszystko na filmie jest a i goście to wspominają pozytywnie,
Poza tym ministrant który śpiewał mial głos jakby mu jajka odcięli więc wyobraź sobie, ma być powaga a tu koguci śpiew Hahaha z trudem się powstrzymałam
Uważam że gdyby nie to, to nie byłoby tak fajnie
Wolę to niż mruki
Pat ja się śmiałam na swoim, mój też i to było mega, wszystko na filmie jest a i goście to wspominają pozytywnie,
Poza tym ministrant który śpiewał mial głos jakby mu jajka odcięli więc wyobraź sobie, ma być powaga a tu koguci śpiew Hahaha z trudem się powstrzymałam
Uważam że gdyby nie to, to nie byłoby tak fajnie
Wolę to niż mruki
Doli w biszkoptach mleka nie ma. Ja jem paczkę, dwie dziennie i waga spada więc to chyba nie biszkopty...
No doli ją pewnie śmiechem buchne bo jakos sobie tego nie wyobrażam
Ostatnio mój M szkolił ludzi i pytali się oni mojego ojca czy on ma 14 lat !!!!!!!
No doli ją pewnie śmiechem buchne bo jakos sobie tego nie wyobrażam
Ostatnio mój M szkolił ludzi i pytali się oni mojego ojca czy on ma 14 lat !!!!!!!
reklama