reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Pat,
mnie też położna ostatnio powiedziała, że kupki mojej Małej są ok, ale zawsze jakaś niepewność zostaje.. ;)

babydust,
moim zdaniem, jeśli dziecko jest narażone na słońce, to trzeba smarować ;)

reklama
O jyz

Załączniki

• 1430910373507.jpg
    1430910373507.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 71
Myla, ja tez taka chcę!!! Wiem, ze ty chustowe spotkanie miałaś, ale do Bydgoszczy dla mnie troche za daleko...

Satyga, a Ty jaka chustę wybrałaś? I gdzie wiązać sie uczylas? Ty tez ze stolicy, prawda?

Dobrze, ze juz mamuśki czujecie sie lepiej!!!!

Karina, fajnie, ze Emilii lepiej!!!

Doli, a jak Twój starszak?

Moja znowu psikusa mi zrobiła, przebrałam, odłożyłam i po 5 min słysze jak kupa idzie.

Myla ale fajna kolorowa chusta, mam nadzieje że będzie pomocna.

Moja nieraz ulewa tak ze je, skończy, a jak chce ją podnieść do beknięcia to nie zdąże bo chlusnie.

Babydust a nie lepiej zamiast kremu po prostu małą zasłonić pieluszką czy parasolką? krem to zawsze chemia a poza tym zablokuje produkcję wit D.

reklama
Jesteśmy po wizycie, lekarz Hmmmm ok ale coś mi nie grało, taki sluzbista.. Nie dał skierowania na bioderka bo jest wszystko ok, a ja sama zapomnialam powiedzieć o tym :/
Szczepienie mamy na 2.6 ale nie wiem czy tam.. Możliwe że do Luxmedu jeszcze pójdziemy

Mały waży 3890 :) prawie 750 gr od wagi urodzeniowej :)

Główka 37 a długość nie wiem :/ bo nie wpisał nigdzie

Myla fajna ta chusta

Oltoma starszy u babci, antybiotyk działa

Do góry