reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat,
mnie też położna ostatnio powiedziała, że kupki mojej Małej są ok, ale zawsze jakaś niepewność zostaje.. ;)

babydust,
moim zdaniem, jeśli dziecko jest narażone na słońce, to trzeba smarować ;)

reklama
O jyz

Załączniki

• 1430910373507.jpg
    1430910373507.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 74
Myla, ja tez taka chcę!!! Wiem, ze ty chustowe spotkanie miałaś, ale do Bydgoszczy dla mnie troche za daleko...

Satyga, a Ty jaka chustę wybrałaś? I gdzie wiązać sie uczylas? Ty tez ze stolicy, prawda?

Dobrze, ze juz mamuśki czujecie sie lepiej!!!!

Karina, fajnie, ze Emilii lepiej!!!

Doli, a jak Twój starszak?

Moja znowu psikusa mi zrobiła, przebrałam, odłożyłam i po 5 min słysze jak kupa idzie.

Myla ale fajna kolorowa chusta, mam nadzieje że będzie pomocna.

Moja nieraz ulewa tak ze je, skończy, a jak chce ją podnieść do beknięcia to nie zdąże bo chlusnie.

Babydust a nie lepiej zamiast kremu po prostu małą zasłonić pieluszką czy parasolką? krem to zawsze chemia a poza tym zablokuje produkcję wit D.

reklama
Jesteśmy po wizycie, lekarz Hmmmm ok ale coś mi nie grało, taki sluzbista.. Nie dał skierowania na bioderka bo jest wszystko ok, a ja sama zapomnialam powiedzieć o tym :/
Szczepienie mamy na 2.6 ale nie wiem czy tam.. Możliwe że do Luxmedu jeszcze pójdziemy

Mały waży 3890 :) prawie 750 gr od wagi urodzeniowej :)

Główka 37 a długość nie wiem :/ bo nie wpisał nigdzie

Myla fajna ta chusta

Oltoma starszy u babci, antybiotyk działa

Do góry