reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
co do kup - mój ok 10 dziennie.
a nosidełko czy chusta - z tego co wiem (od ortopedów i rehabilitantów, ze starszą miałam problemy tego typu, więc przerobiłam niejednego) - nosidełko nie:no: tylko awaryjnie. .
Mila jesli masz zamiar korzystac z tego na lotnisku a pozniej juz nie to wystarczy nosidelko jest tansze a w awaryjnych sytuacjach na pewno nie zaszkodzi maluszkowi - szkodzi tylko dlugotrwale noszenie

Witam sie po ciezkiej nocce....

co prawda maluchy spaly, az bylam zaskoczona, chyba wiedzialy ze mamusia chora i potrzebuje spokoju, ale mnie meczyl kaszel, katar, nos zapchany, goraczka itp... no ale chyba jest ciut lepiej...

Karina
super malutki juz wazy i jak ladnie rosnie...:tak:

Myla u mnie Mala robi mniej kup ale sa wtedy duze, ale bywaja dni ze robi ich mniej a wiecej a maly robil zawsze duzo, ale to tez zalezy od dnia, bo czasem mniej robi na dzien. Wydaje mi sie ze pare dni nie powinno tak byc...dziecko powinno codziennie robic.. ..a moze cos w diecie twojej malutkiej nie pasuje? :baffled:

Babydust
dobrze że u Ciebie z tą piersią już lepiej.:tak:

Doli ze juz z reka jest lepiej... ;-)

Pat,
czyli musztardówki są ok? :p
Bo niby coś czytałam o biegunkach, ale do końca nie wiem jak je rozpoznać. Mylące dla mnie jest to, że noworodki i tak mają bardzo rzadkie kupki ;) Kolor u mojej jest niby prawidłowy... Zdecydowanie panikuję... ;)

Czy wy smarujecie maluszki kremami na slonce ? jesli tak to jakie macie ?
bo ja na razie nie smarowalam niczym tylko mocno pilnowalam zeby na slonce nie byla narazona - u nas nie problem z tym bo pogoda kiepska byla ;) ale dzisiaj np juz ladne sloneczko i chetnie bym mala na taras wywalila pod parasol sloneczny ale wtedy jednak preparat przeciwsloneczny by sie przydal chyba :/

Asia musztardowki są jak najbardziej ok :p o biegunce może świadczyć jak kupki nie dość że częste to w każdej jest więcej śluzu. Bo mój mały robił w sumie w pewnym momencie kupkę z samym śluzem ale położna powiedziała że jeżeli nie utrzymuje się to przez kilka kupek to jest ok, wiec ok :D

reklama
Do góry