reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Przyszła chusta. Nie mogę jej zamotac bo mała nie współpracuje. Ryczy od rana.
Mila wiązanie np.kieszonki jak juz umiesz zajmuje z 2-3 minuty.nosidlo ok ale ergonomiczne i dziecko juz siedzące zaleca się wsadzac w nosidlo
Mila wiązanie np.kieszonki jak juz umiesz zajmuje z 2-3 minuty.nosidlo ok ale ergonomiczne i dziecko juz siedzące zaleca się wsadzac w nosidlo
Mila jesli masz zamiar korzystac z tego na lotnisku a pozniej juz nie to wystarczy nosidelko jest tansze a w awaryjnych sytuacjach na pewno nie zaszkodzi maluszkowi - szkodzi tylko dlugotrwale noszenieco do kup - mój ok 10 dziennie.
a nosidełko czy chusta - z tego co wiem (od ortopedów i rehabilitantów, ze starszą miałam problemy tego typu, więc przerobiłam niejednego) - nosidełko nie tylko awaryjnie. .
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie po ciezkiej nocce....
co prawda maluchy spaly, az bylam zaskoczona, chyba wiedzialy ze mamusia chora i potrzebuje spokoju, ale mnie meczyl kaszel, katar, nos zapchany, goraczka itp... no ale chyba jest ciut lepiej...
Karina super malutki juz wazy i jak ladnie rosnie...
Myla u mnie Mala robi mniej kup ale sa wtedy duze, ale bywaja dni ze robi ich mniej a wiecej a maly robil zawsze duzo, ale to tez zalezy od dnia, bo czasem mniej robi na dzien. Wydaje mi sie ze pare dni nie powinno tak byc...dziecko powinno codziennie robic.. ..a moze cos w diecie twojej malutkiej nie pasuje?
Babydust dobrze że u Ciebie z tą piersią już lepiej.
Doli ze juz z reka jest lepiej... ;-)
co prawda maluchy spaly, az bylam zaskoczona, chyba wiedzialy ze mamusia chora i potrzebuje spokoju, ale mnie meczyl kaszel, katar, nos zapchany, goraczka itp... no ale chyba jest ciut lepiej...
Karina super malutki juz wazy i jak ladnie rosnie...
Myla u mnie Mala robi mniej kup ale sa wtedy duze, ale bywaja dni ze robi ich mniej a wiecej a maly robil zawsze duzo, ale to tez zalezy od dnia, bo czasem mniej robi na dzien. Wydaje mi sie ze pare dni nie powinno tak byc...dziecko powinno codziennie robic.. ..a moze cos w diecie twojej malutkiej nie pasuje?
Babydust dobrze że u Ciebie z tą piersią już lepiej.
Doli ze juz z reka jest lepiej... ;-)
Asia86Wro
Pat,
czyli musztardówki są ok?
Bo niby coś czytałam o biegunkach, ale do końca nie wiem jak je rozpoznać. Mylące dla mnie jest to, że noworodki i tak mają bardzo rzadkie kupki Kolor u mojej jest niby prawidłowy... Zdecydowanie panikuję...
czyli musztardówki są ok?
Bo niby coś czytałam o biegunkach, ale do końca nie wiem jak je rozpoznać. Mylące dla mnie jest to, że noworodki i tak mają bardzo rzadkie kupki Kolor u mojej jest niby prawidłowy... Zdecydowanie panikuję...
Czy wy smarujecie maluszki kremami na slonce ? jesli tak to jakie macie ?
bo ja na razie nie smarowalam niczym tylko mocno pilnowalam zeby na slonce nie byla narazona - u nas nie problem z tym bo pogoda kiepska byla ale dzisiaj np juz ladne sloneczko i chetnie bym mala na taras wywalila pod parasol sloneczny ale wtedy jednak preparat przeciwsloneczny by sie przydal chyba :/
bo ja na razie nie smarowalam niczym tylko mocno pilnowalam zeby na slonce nie byla narazona - u nas nie problem z tym bo pogoda kiepska byla ale dzisiaj np juz ladne sloneczko i chetnie bym mala na taras wywalila pod parasol sloneczny ale wtedy jednak preparat przeciwsloneczny by sie przydal chyba :/
Asia musztardowki są jak najbardziej ok o biegunce może świadczyć jak kupki nie dość że częste to w każdej jest więcej śluzu. Bo mój mały robił w sumie w pewnym momencie kupkę z samym śluzem ale położna powiedziała że jeżeli nie utrzymuje się to przez kilka kupek to jest ok, wiec ok
Myla Novak
Pierwsze wiązanie.za luźna kieszonka trochę. Zaraz sprobujemy ponownie
reklama
Myla Novak
Czemu nie koge zdj wstawić???