reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Alleluja za spanie na zmianę, nie ma jak kilka (no dobra 9) godzin nieprzerwanego snu z korkami wsadzonymi tak głęboko, ze ledwo wyciągnęłam hehe :-D

Dzień dobry.

Czy ja jeszcze kiedyś się wyspie? :(

Ile wasze maluchy robią kup? Moja co 2-3 dni... Czasem się tak męczy ze dam jej czopka glicerynowego i zwali zaraz po nim ogromna ale nie chce za często jej pomagać. Od wczoraj znowu ryk straszny i baki takie ze szok a kupy ani widu ... Ja nie wiem czy to normalne :(

Dziś ma przyjechać chusta. Zaraz będę uczyć się motac ja sama i lidze na to ze odzyskam choć ciut wolności

Olusia Babydust zdrowka
Karina zdrowka dla Emily

Doli jak tam ręka ? Ja w ciazy tak sobie rękę oparzylam ze myslalam ze sobie ja odgryze z bolu... :)

Karina fajny ten bujaczek
Hmm a ja się ostatnio wlasnie zastanawiałam od kiedy dziecko już można na taki lezaczek dawać, żeby się jakoś tam kręgosłup nie wykrzywiał

Katla gratuluję :)

Tyle narazie doczytałam, musze lecieć się ogarnac i do miasta wyjsc pozniej nadrobie resztę kochane i dań znac co u nas, bo wczoraj nie było kiedy, ciężki dzień był bo ta wizyta u lekarza

Myla mój robi kilka dziennie...a jak nie robi kilka lub kilkanaście godzin to już stęka pręży się i widać ze ma problem.

Powodzenia z chustą!! Fajny byl ten kurs? Ja idę dopiero 18.05 był termin gdzie indziej na niedziele ale 2x droższy !!:-/

Dobry :)

Aga24073 bujaczek niby jest od 0+ i mozna rożne pozycje do leżenia ustawić ...

Kuba raz czasami dwa dziennie robi kupciole ..

Wróciliśmy od pediatry , szczepienia dopiero 9.6 ..., usg bioderek było - wszystko super :)
Ogólnie bardzo zadowolony :)
5300 , 57 cm , i 41 główka

Natasza to nie był kurs. Na FB jest grupa chustowa Bydgoszcz,prowadzi ja certyfikowany doradca, należy do niej wiele dziewczyn z Bydgoszczy które noszą dzieciaczki w chustach i oni co tydzień spotykają się w kawiarni takiej na płoty. Przy okazji jak ktoś chce przymierzyc jakaś chustę/nosidlo to pożycza od właściciela, ma doradce pod ręka,jedna dziewczyna przyniosla mi chuste,z druga probowalam wiązać. Przy okazji spilam latte i pogadalam. :)

Witam się i ja:-)
nocka w miarę,tzn. jedzenie co 1,5 godziny, ale chociaż nie wrzeszczał, tylko zjadł i spał. liczę jednak na drzemkę dziś, zobaczymy jak wyjdzie. W Łodzi leje, ale my i tak już po krótkim spacerku - starszą trzeba było do przedszkola odprowadzić i psa wysikać.
Właśnie się zaczęły matury z angielskiego, a ja przeżywam, moje 'dzieciaczki' piszą. Tym bardziej się stresuję, bo ja od września na zwolnieniu i jakaś podobno beznadziejna babka za mnie przyszła, bardzo mi uczniowie narzekali. No i ciekawe jak im pójdzie.

Nocki widzę różne. Ach, uroki macierzyństwa, czasem naprawdę się ma dość. No ale, dzieci rosną, a ludzka pamięć krótka i wybiórcza:-)

Spokojnego dnia!

reklama
Doberek!
Olusia, Babydust jak dzisiaj Wasze zdrówko?

Doli, ręką mam nadzieję lepiej?

Doli, Karina jak Wasze starszaki?

Myla, u nas kupy po każdym karmieniu. Czasem zdejmę brudna pieluchę i zanim założę czystą to wszystko zakupciane: ubranka, przewijak, ja.... A czasem założę nową pieluchę, nie zdążę zapiąć ubranek a nowa kupa już w czystej pieluszce!!!! Czasem mam dość!!!!!
Pralka co 2 dzień!!!

Doli, super świetne te spotkania chustowe!!! Ciekawe czy w stolicy takich nie ma.
Natasza, a gdzie Ty wyczailas ten kurs? Strasznie marzy mi się jakieś nosidło lub chusta!!!!!!!!

Do góry