reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mila83 Muminek wszystkiego najlepszego [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Natasza ja nie przebieram przy każdym ulewaniu .. Zależy ile ulal... I
chyba ze cos mokre i skory dotyka ... Pozatym codziennie i tak świeże ubranka ma .. Wiec nie przesadzajmy :p

Jak kapiemy , nieraz uszy pod woda - nie ma problemu u nas ...

Ja antybiotyk bralam karmiąc Tysie. Miałam takie zapalenie zatok ze inaczej nie dalo rady. Lekarz mowil ze spokojnie można brać. Wiec mu zaufałam

Hej!
podczytałam, ale nie odpisze niestety, Małemu się coś poprzestawiało i wrzeszczał jakby go ze skóry obdzierali:no: padam na pysk. mam nadzieję, że w nocy nie będzie tak krzyczał, dziś w nocy się darł. a było tak pieknie!
spokojnej nocki wszystkim i zdrówka dla chorowitków małych i duzych!

reklama
Szaj & Doli bede potrzebowac namiary na sprawdzonego pediatre wiec dajcie znac :) prywatnie oczywiscie. Na laryngologa tez bym sie nie obrazila ;) ginekologa mam super na szczescie.

Do góry