reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

ja mam zagwozdke :/
dostalam ten antybiotyk i w sumie o godz 12 wzielam 1 dawke ale zastanawiam sie czy go jednak wybrac do konca :/
goraczki nie mam od samego rana , bol ustapil a ostatni przeciwbolowy bralam o godz 11 czyli juz 11 godz temu, zaczerwienienie tez ustapilo
nie sadze ze to dzieki antybiotykowi bo nie mogl juz tak szybko zadzialac
byscie wziely do konca to anty czy odpuscic ? - o polnocy pownnam wziasc kolejna dawke :/

reklama
Babydust trudno doradzic. To zalezy co Ci organizm podpowiada. Antybiotykow nie powinno sie przerywac ale skoro wzielas jedna dawke to chyba nie zaszkodzisz sobie nie kontynujac kuracji...

Babydust skoro dobrze się czujesz..a wziełaś dopiero jedną dawkę to może przerwij...moze lekarka zbyt pochopnie kazała wsiąść

Uszy moczyć? Toż to zbrodnia XXI wieku. Kryminał!!!!

Widzę źe pisałyście o kostkach na buzi. To ja dzisiaj byłam u pediatry i powiedziała mi ze to jeszcze z hormonów z ciąży. Ze tylko czas uleczy.

Czemu moje dziecie najbardziej aktywne jest od 21 do polnocy?!?!?!?!
Ja chce spacccccccc!!
Jeszcze m cale popoludnie wymiotuje :/

Tabasia moje dziecko obudzilo sie godzine temu, wydoilo z dwóch piersi i teraz ani myśli spać... Wiec łącze sie w bólu...

Za mną 2h walki o spanie małej...Już myślałam że oszaleje, a jeszcze mam taki ból głowy przy każdym ruchu, że masakra. Idę spać bo pewnie za 2h powtórka...

Olusia pytalas o ta szczepionke mie wiem jak dla doroslych, ja mialam dla syna. One sa w tabletkach. My mielismy bronho costam ;) chyba vaxo.

Szaj u nas prdiatra byla jak skonczyl dwa tyg. A sama poszlam z nim tydzien pozniej czyli mial trzy. Bylismy u ortopedy to zaszlam z wynikami a ona mowi ze go obejrzymy, przebadamy itp. Nie jest za wczesnie.

Uszy zawsze zmoczone bo sie wierci.

Fajnie Wam jak dziecko w wozku polezy. Moj nie chce usnac sam tylko drze japke. I tylko jak spi mozemy isc na spacer. Smok jest bee. Juz ze trzy rozne kupilam. I moglby doic i doic non stop. Wczoraj godzine pod domem karmilam zanim usnął.

Dziewczyny padam ze zmeczenia. Od 20-1 ciagle darcie przerywane jedzeniem. I teraz spi nawet nie mysli sie budzic a kupa w pampersie wiec znowu bedzie darcie.

reklama
Oj ja tez prawie nie spałam, teraz mała znowu doi, potem odbeknąć i przebrać bo kupe zrobiła.

Do góry