reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lei zjadłabym...uwielbiam je...

Myla mój ma dziś 75 gr mniej od wczoraj....

Laski.. Zdrzemnelam się bo mały u pielęgniarek już i przez sen dostałam jakiegoś przykurczu w rece i uderzyłam się z całej siły pięścią w szew..... Kurnaaaaaaaa

Teraz dostałam ketonal domiesniowo i Przeciwzakrzepowy... Boli dupa i brzuch :/ muszę się przespać bo to 2 doba z przespanymi max 4 godz...

reklama
Myla super ze wyniki wyszly dobrze.

Doli a moze jakies nakladki pomoga czy cos?

Alez mnie kopyta moje dzis bola. Nachodzilam sie ile sie dalo, chcialam isc po nieprzespanej nocy wczesniej dzis spac i co? Zaraz mi ktos tam w srodu brzuch rozsadzi.
Tak sie dwa dni temu cieszylam na pojawienie sie skurczy przepowiadajacych a od wczoraj znow cisza... dzis ani jednego... zalamac sie mozna...

Dziewczyny uważajcie na te kapsułki co sie przekręca. U mnie na pazdziernikowkach dziewczynom sie zdarzało, ze ten koreczek dziecku do buzi wpadł!

My dawaliśmy do tej pory wit d, chyba na samym poczatku z fluorem jeszcze, to w szpitalu dostałam paczkę chyba na 3 miesiące.

Hej.
No od Asiorka cisza ciekawe jak tam u niej.

Olusia co do vit. K to 7 lat temu w szpitalu dawli dzieciom jakąś vit. K o przedłużonym uwalnianiu czy coś i w domu się zaczynało wit k podawać jak dzieci kończyły miesiąc i przez 3 miesiące się ją podawało.
A wit. D to od początku i tylko u nas pediatra przy wypisie dawała rp. ale wtedy nie było wersji bez rp. teraz mogli tylko w zalecen8ach wpisać. Potem pediatra rodzinny decydował czy Filip brał zwykłą wit. D czy tą mocniejszą wigantol ale to już zależy jak wygląda ciemiączko w trakcie wizyt kontrolnych.

Cześć wszystkim!
Rozpakowanych mało jakoś przybywa :o( a szkoda...

No i Asiorek tak długo milczy....

Która teraz pierwsza w kolejce do rozpakowania????

Ja muszę jeszcze długo czekać....

Za to coraz więcej problemów poporodowych:baffled:

Myla, co za ulga, ze Malutka już z Toba :o)))))

Ja tez dziś zaliczyłam pierwszy w tym roku grill
Prawie calutki dzień na powietrzu :o))) Ola wyszalala sie na całego i po powrocie padla jak pies pluto:o))))

A ja doła zaliczyłam....
Tak zazdroszczę tym, którzy mają normalnych teściów... Ja mam tylko teściowa, ale przykrości z jej powodu bez liku...
Jak sobie pomyślę jak cudnie by było gdybyśmy się dogadywali... Jak żyłoby sie lżej i nam i jej... Gdyby tylko chciała pomyśleć o innych... Swoich najbliższych i o tym kto jej poda szklankę wody na starość ...
I modlę się aby wychować swoje dzieci tak aby znały wartość rodziny i potrafiły szanować uczucia swoje i innych...

ImageUploadedByForum BabyBoom1428783776.980963.jpg Staś ur. 7.04.2015 o godz. 17.11, 2.640 kg i 47.5 cm

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1428783776.980963.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1428783776.980963.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry