reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Marela, Babydust strasznie smutne, że takie rzeczy słyszycie, mam nadzieję, że nie zostawiacie tego bez słowa...;-)

Lei, my przy Małgosi tak samo odkurzamy, mamy włączony tv, okap w kuchni pracuje, zmywarka, czajnik, a mamy tylko aneks kuchenny, wiec jest głośno. Śpi jak kamień :-)

Myla, nie widziałam, zeby Asiorek się odzywała dziś.

reklama
Sataga a ktorego ty urodzilas bo na liscie po drugiej stronie brzuszka matka cie nie umiescila ;) musisz sie przypomniec :)
ale ze juz zaczela przybierac na wadze to super :)

Lei jakie zachcianki przed porodem :) dogadzaj sobie dogadzaj :)

marela u nas tez zasypianie tylko przy cycku jeszcze nie udalo sie tak zadzialac zeby mala bez cycka zasnela :(

Coś czuję, że w rozmowę teraz będzie się można wbić dopiero po porodzie, bo to juz inna liga problemów.... ;-). Te rozpakowane narzekają na karmienie, kupy, spanie i szpitale, a my na wielkie brzuchy, skurcze i niechęć naszych dzieci do wychodzenia :p. Mamy większość juz chyba po porodzie, dobrze kojarzę?

Dostałam moje ulubione chipsy z pieprzem w zamian :-D

Stresik mnie łapie przedporodowy ;-) ale tez radość!

U nas z dnia na dzien zrobiło die zielono! Cos wspaniałego! Jeszcze dzis deszcz padał to bedzie jeszcze piękniej. Super!

Marela babydust to przykre słyszeć od bliskich takie słowa..te chłopy takie są mało rozgarnięte :-/ mój się czasem zapomni i powie że on w pracy 10h był..ale szybko się reflektuje i odwraca kota ogonem :)

Staramy się zachowywać normalnie przy małym..normalnie gadamy tv włączone laktator brzęczy psy szczekają..ale na jednym poległam :) śpi z nami w lóżku i zasypia przytulony do mnie i wtedy nie trzeba go nosić lulać tylko przytulić:)

No Asiorek dziś milczała..

Myla super ze wyniki ok i że już wszystko ok :)

Coś czuję, że w rozmowę teraz będzie się można wbić dopiero po porodzie, bo to juz inna liga problemów.... ;-). Te rozpakowane narzekają na karmienie, kupy, spanie i szpitale, a my na wielkie brzuchy, skurcze i niechęć naszych dzieci do wychodzenia :p. Mamy większość juz chyba po porodzie, dobrze kojarzę?

No niby było 21 nie rozpakowanych do świąt, a po świętach, nie wiem z Asiorkiem chyba 5 poszło, nie wiem, bo się pogubiłam, ale jeśli tak to jeszcze trochę zostało, z tym, że tych intensywnie udzielających to raptem garstka. Nic trzeba się szybko rozpakowywać, żeby w tematy większości się wbić.

reklama
Do góry