reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Cześc kochane :)

Kochane na wymioty polecam małymi łyczkami wygazowaną cole. Na mdłości niestety nic nie poradze , jak je mam poprostu coś zjadam i już.
W nocy zostałam sromotnie pogryziona przez komara , szlag mnie trafiać zaczął i na ciemno próbowałam go ubić , żeby światła nie zapalać. Udało się jak mi na twarzy usiadł :D . Muszę się ogarnąć i młodego do szkoły odprowadzić, A wcale mi się nie chce , oj jak mi się dzisiaj nie chce go prowadzić taki kawał... ehhh. Ale powiedziałam sobie , że dzisiaj ścisne dupke i zrobie to co miałam zrobić od początku tygodnia. Może się uda.

reklama
Witajcie i żegnajcie zarazem....
Dziś zostałam już ostatecznie odarta z nadziei...maleństwa nie ma jest tylko pusty pęcherzyk ciążowy...
Trzymajcie się ciepło, i powodzenia na finiszu.
Przykromi :(

Tabasia :) pamietalam :) corka lepiej daje jej syropy na goraczke i jest ok..
Wczoraj po wizycie usg zaczelam plamic :/ na brazowo
Aleeeee mialam Usg dzidziol rosnie ma 17, 7 mm i jest duzy heh dzien roznicy miedzy OM a usg dziecka.. w poprzedniej ciazy mialam 2 tygodnie roznicy dziecko mialo bardzo maly przyrost az wkoncu serducho stanelo dlatego teraz tak bardzo panikuje tak samo.. wiadomo ze jak ktos ma niregularne cykle moze sie nie martwic u mnie zas bylo jak w zegarku...i martwilam sie malym przyrostem mialam zle przeczucie teraz mam dobre przeczucia

wstawie zdjecie dzidziola
Nie mam karty ciazy jeszcze dostalam skierowanie na prenatalne bezplatne i badania genetyczne rowniez na nfz mam krwiaka dalej !:( w dodatku sie powiekszyl od ostatniego usg kur :/ lekarz mowi ze nie zagraza juz tak bardzo dziecku ale mam lezec oszczedzac sie nie dzwigac.. moj byl ze mna na Usg ale lekarz szybko pokazywal mierzyl i nie wytlumaczyl... zakazal seksu i dodal ale maz moze a ja ze bardzo zabawne :/ nie zdolal mnie rozsmieszyc...
DZis znowu mnie mdli zjadlam i co i targa mna leee...

Lei a nie masz szansy popytać o jakieś przeciwwymiotne?
Może pocieszę Cię, ponoć jak ciąża wyrzygana to ciąża mocna ;-)
Dziewczyny czy jak leżycie to macica jużwam sięuwypukla nieco czy nadal płasko? No zaczynam się wkręcać:baffled:

Asiulka nie martw sie, po badaniu masz prawo plamic.

Ja dopiero wczoraj tak zaczęłam wymiotować bez opamiętania, zobaczę jak będzie i jak cos to pojadę do ginki bo mnie juz wszystko bolało wczoraj...wiem, ze lekarze niechętnie dają przeciewymiotne ale ktoś mi wspominał o czopkach, tylko nie wiem czy na receptę wlasnie czy nie..

Udało mi sie dospac do teraz :) bo mała zjadła kaszkę i ładnie zasnęła, normalnie pełnia szczęścia... ;)

Jeszcze mogloby mi byc lepiej ns żołądku to byłoby idealnie :-D

Kerna na czy ja wiem...nie widac a jak macam to może minimalnie ale tak na serio mini mini.

Ostatnia edycja:
reklama
hej byłam na pobraniu krwi, kurde 5 fiolek, żył nie czuje, bo pielęgrniarka uczyła się na mnie:baffled: mdli mnie strasznie.. wczoraj powiedzieliśmy moim rodzicom, był mega zaskocz, myśleli, że jaja sobie robimy, bo się zarzekaliśmy, że jedynak będzie a tu niespodzianka, potem musieli się napić :p a mina bratowej - bezcenna, tyle zazdrości to nie widziałam dawno.. dziwna dziewucha

Niuńka przykro mi bardzo :( trzymaj się..

Lei bidulo Ty :( a lekarz co na to? pytałas czy to można jakoś zwalczyć?

Kuklaki dzięki ;-)

Aylin serio dajesz radę tak siedzieć w nocy ?? ja się o 18stej juz pokładam, ale codziennie pobudka po 6 :/

natasza gratuluje serduszka :-) 2 cm? wow wielkie dzidziol :-)

Tabasia kijowo z pracą, że tak się zbiegło no ale może się uda

Asiulka super wieści,

kerna mi właśnie tak się dzieje ale dziwne, że z jednej strony potrafi wybrzuszyć :szok: może to jelita albo coś???? ale ogólnie jest gorka :-D

Do góry