Myla Novak
Fanka BB :)
No nie zglosilam się jeszczeLei, serdecznie Ci współczuję...myślę, że lekarz to dobry pomysł, może akurat Ci coś na polepszenie przepisze :-).
kerna - wydaje mi się, że coś się u mnie podniosło, ale ciężko ocenić czy faktycznie, czy sobie wkrecam, bo biedna przez mój tluszcz musi się przebić, co nie jest łatwym zadaniem.
Asiulka - durny żart ginekologa, nie przejmuj się nim ;-).
Jaga - myślałam, że wszystkie komary juz wycielo przy takiej pogodzie. Skurczybyk musiał się gdzieś zaszyc u Ciebie.
Tabasia - widzę, że mamy podobne obawy co do bycia rozpoznana ;-). Ja w ten sposób wyczailam kuzynke na wizażu , z którą nie utrzymuje kontaktow. Nie dość, że nick składał się z nazwiska, to w podpisie miała dokładne daty ślubu i narodzin synkowi z imionami włącznie ;-). Takie szczegóły ciążowe i intymne pisała na otwartym wątku ze szok! W życiu bym w taki sposób nie ryzykowała. Po tej historii mam fiola na punkcie prywaty w internecie i z większym ujawnieniem się czekam na dostęp do wątku zamkniętego :-).
Odebrałam juz większość wyników badań - cukrzycy brak, wszystkie wyniki super, grupa krwi z Rh+ czyli nic tylko dzieci rodzic. Jadę właśnie do pracy, pada niemiłosiernie i w ogole taki dziwny dzień dziś jest. Mdłości mi powoli przechodzą, za to pojawiło się odbijanie w kolko - z dwojga złego wole juz to
. Miłego dnia życzę!:-)
A właśnie, Myla, jesteś już moderatorka ?![]()
Ola i kto jeszcze nie ma dostepu ,napiszcie mi PW jak tylko będę mogła to Was dodam