reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Sorawdzilam w Google - mamcia nic nie pokrecila. Pat wyczytalam ze to niekoniecznie blad. Możesz miec slabe antygeny i wtedy jak u mojej mamy wychodź ci plus lub minus. Dawniej oznaczano obydwa tj jako dawca i biorca a teraz ten silniejszy który wyszedł.

Cześć laski.
wpadam tak na noc bo w dzień nie ogarniam.
Gratuluję udanych wizyt, Myla dobrze, że jednak jest dobrze ;)
Natasza też z cukrzycąjesteś? 1 czy 2? Ja też i nie ogarniam tematu..klusek mi sięchce, frytek i wszsytkeigo czego mi nie wolno....ehhh a nawet to co mi wolno to i tak źle na mnie wpływa.

Objadłam sie sałątką..stoi w gardle..matko....nie wiem jak zasnę :eek: Łakomstwo nie popłaca, szczególnie na początku ciąży :cool2:
Bleee jużczujęzgaga zaczyna palić..a moje jelita wszystkie podsunęły siępod żołądek i heh..już chodzę jak w ciąży, serio serio no co tam że to tylko flaki ;-)

Aylin myslalam ze gdzies za granico bo jak pisalas ze my juz spimy a tu ogarniasz domek ;-) he he

Tabasia a o jakim watku mowisz zamknietym?

Olusia watek zamkniety gdxie wklejamy fotki :) Nie wiem czy Myla moze Cie dodac to zspytaj. Ok mykam spac. Spokojnej nocki :)

Ja na razie z encortonu schodze a mianowicie z 10 mg na 5 przez parę dni potem 2,5 parę dni a potem 1 mg i to tak w czasie 2 tyg ma być rozłożone

Dziewczyny chce mi sie ryczeć juz z bezsilności. Cały wieczor wymiotowalam i teraz spać nie moge bo dalej mnie muli i szarpie, co sie wody napije to jakby mi na żołądku kamień stanął ;((( do tego głowa mi pęka od wczoraj, jakaś tragedia :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry