reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

ufff juz po, jest ok :) Mam dziecię razy jeden, z bijacym serduchem :-D

Gratuluje :-) ♥️♥️♥️
Ja mialam na początku termin na 9.04 a po wizycie sie zrobił 13.04 .., najwazniejsze ze wszystko ok i serducho bije - super !
Witajcie i żegnajcie zarazem....
Dziś zostałam już ostatecznie odarta z nadziei...maleństwa nie ma jest tylko pusty pęcherzyk ciążowy...
Trzymajcie się ciepło, i powodzenia na finiszu.

Przykro mi :-( , trzymaj sie Niunka ♥️♥️♥️

Na zamkniętym wstawiłam rodzinne fotki , a na weekend wstawie moj wielki benbzon lol haha
Wasze brzuszki sa takie malutkie i słodkie :-)

reklama
no kurde, nadal nie moge znalezc zamkniety wątek .... da ktos link ?

cos troszke mdłosci mam, bo na obiedzie zupa pomidorowa <3 <3 zjadłam o jeden wiecej za duzo .... ehm...

Dobry wieczor tym ktore jeszcze nie spia, bo z tego co czytalam to wiekszosc juz na bialej sali:-)

Doliores gratuluje serduszka

Myla Tobie rowniez gratuluje, niepotrzebnie sie martwilas.

Niunka przykro mi:-(

Pat nie przejmoj sie falszywi ludzie ci do szczescia nie potrzebni, olej ich i trzymaj z daleka.

Lei gratuluje tesciowej i tez nie lubie takich maminsynkow, a juz takie nadskakujace na kazde pierdniecie za przeproszenim mamuski to mnie dobijaja, a w grecji to wiekszosc chyba takich.

Niuńka bardzo mi przykro trzymaj się..

Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie lekarz zrobił usg nic mu się nie zgadza z terminami ale luz tym akurat się nie stresuje bo mam baaaardzo nie regularne miesiączki a lekarz próbował mi wmówić kiedy miałam om :-)
Serduszko bije dzidziuś ma podobno 2 cm ale nie jestem tego taka pewna. Dostałam 2 tyg l4 także zaczynam odpoczynek ponieważ ze wzglęgu na cukrzycę mam ciąże wysokiego ryyka i dostałam skierowanie do poradni patolologi ciąży i mam nadzieję ze tam ostatecznie mi wszystko obliczą... ciekawe jakie terminy tam są... w tej poradni niby mam być najbespieczniejsza
Ehh ale się rozpisałam-

No to odpisuje ;)

Natasza usmialam sie z lekarza wmawiajacego termin om :)) super ze wszystko dobrze.

Aylin ja juz wczoraj robilam afere o balagan. Dzis bloga cisza i....porzadek :))

Doliores piekne wiesci :)

Kuklaki ja rowniez Grecji zazdroszcze ;)

Myla ciesze sie z dobrych wiesci :)

Lei ja tez niedobor d3 i zelaza. Ale wyrownalam w miare przed ciaza. A teraz mam faze na buraki hehe

Olusia jak sie trzymasz?

Ann mloda masz tesciowke ;) moja troche starsza ale zlota kobieta :) tylko ze my rzadko sie widujemy :)

AgiJagi zdrowka dla dzieciecia i kciuki za jutro.

Dygotka u mnie wie rodzina, przyjaciele i pare osob w pracy. Z szefem w poniedzialek....hehe. Chociaz drugiemu powiem chyba juz w piatek ;)

Asiulka kochana pamietalas o mnie :) :) :) dziekuje! Ciesze sie ze po wizycie wszystko ok :) a jak cora? Mam nadzieje ze lepiej.

Jejku Lakara nie rozumiem czasem ludzi. To ze masz 22 lata to od razu wpadka? Masakra. Ale co tam ludzmi sie nie przejmuj najwazniejsze ze Ty wiesz ze dzidzius planowany :)

Pat bedziesz powtarzac krew? Bo to raczej spora pomylka :/
Wspolczuje tesciow.

Jaga u mnie ze spaniem sie ciut poprawilo czyli moge posiedziec do 22 :))

Marela lecimy leb w leb. Z dziecmi i naszym wiekiem :D z myciem zebow sie zgadza juz bylam blisko puszczenia pawia ale oczywiscie nie dalam rady hehe

Nooo chyba nadrobilam.
Kurcze dostalam dzis baaaardzo dobra propozycje pracy.......... i co? Musze im powiedziec......... albo poczekaja i nie spale mostow albo mnie wezma (ale by byly jaja) albo sobie dadza siana ze mna i tyle... echhhh zycie :))

reklama
Olusia z pięknego rzeszowa ;)

Tabasia - ja chyba sobie mogę awanturę zrobić. Męża ne mam do piątku a dziecina za mala. Chyba ba kota nakrzyczę , aczkolwiek wątpię aby się przejął

U mnie chyba juz wszyscy wiedzą. W pracy luz, w domu nie wiec nic c nowego

Pat a przypadkiem jakiejś teansfuzji w międzyczasie ci nie robili? Albo tanten wynik masz oznaczenie np jako biorca. Moja mama ma 0 rh- ale jako biorca podobno rh plus ( chyba ze cos pokrecila jak to moja mamcia)

Do góry