reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jaga, dokładnie tak, o mojej ciazy wiedza tylko kolezanki z pracy i rodzina, mam 22 lat i jest to planowana ciążą, i oni myślą że to wpadka ... a jak mowie ze to planowana, zdziwili się bardzo oj bardzo xd

Piersi mniej boli, mam nadzieje ze niedługo nie będzie już boleć, bo jest mi niewygodnie tak spać z bólami.

Mykam do pracy.

reklama
Ja właśnie odebralam wyniki badan i jestem w szoku...bo jak byłam w szpitalu ze złamanym kręgosłupem to robili mi grupę krwi i wyszła 0rh- a teraz odbieram a tu 0rh+...

Pat to ja Ci proponuję iść do stacji krwiodawstwa i tam zrobić prywatnie grupe krwi, wpiszą ci do książeczki i będziesz juz miała dla siebie. Bo albo rypnęli się wcześniej albo teraz . A to bardzo ważne by wiedziec jaką ma się grupe krwi.

Olusia no to faktycznie niespodziewajka. Myślę , że się ucieszą podwojnie :D

Lakara taka mętalność ludzików nic na to nie poradzimy. U mnie wiedzą obecnie ci co wiedzieć powinni. Teściowa plotke już rozgłosiła także lada dzień dowiedzą się i ci co wiedzieć nie mieli prawa :d

Ja sama jestem w szoku...tamte badania miałam ładne 10 lat temu ale raczej w takiej sprawie to kiepsko zrobić. Błąd...ale jeżeli 0rh+ to prawda TP dobrze bo znaczy że dzidzia bezpieczna ;)

Pat musisz to wyjaśnić bo grupa krwi to najważniejsze z badań (wg mojego gina)
Ja powiedziałam tylko rodzicom, teściowej, rodzeństwo mojego wie i moje siostry. I to ma tyle. Musze powiedzieć przyjaciółce w końcu. Dwa miesiące bez ploteczki przy winie juz ja trochę dziwią :-D

reklama
No muszę muszę...
U mnie wiedza ci co powinni a reszta pewnie się dowie później bo nie czuje potrzeby dzwonić do każdego i mówić że jestem w ciąży :D moja rodzina przyjęła to dziwnie dobrze..mama cieszy się że będzie 41 letnia babcia xd za to rodzice M zważywszy na to ze w żaden sposób nie tolerują mnie to i ciąży nie tolerują. Ich plan rozbicia związki legł w gruzach :p

Do góry