reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Lei hehe nie trzymaj ulzyj sobie heeh

Witajcie wczoraj moja 5latka rano byla nie wyrazna marudzila w nocy temperatury nie miala ale juz wiedzialam ze cos na rzeczy jest o 18 dostala 38, 3 st temperatury ehh

Ja mam mdlosci wymioty ustaly chociaz czasem ciagnie czuje sie slabo i jak pochodze kluje mnie w brzuchu, piersi dalej bola. Mam parcie na nabial masakra dzis zrobie nalesniki bo chodza za mna od paru dni

Ja jak corke urodzilam mialam 22 lata teraz mam 27 jak urodze 28 kiedy to zlecialo? Tez zatrzymalam sie na 22 heh na tyle sie czuje i tak czasami biora mnie za gowniare czasami i o dowod sie zapytali :/

Dzis wizyta kolo 9 zobaczymy co tam slychac stresuje sie strasznie ehh :(

reklama
Witam z rana :)

Kochane czy wy tez macie takie parcie na spanie? Matko o 21 jestem już nie do życia i ide spac. Wstaje co prawda o 6 rano ale przed ciązą chodziłam spać o 24 i później. Normalnie nie mogę sobie poradzić. Ledwie mąż w drzwi wejdzie a ja już w kimono śmiagam:(

Asiulka ja mam strasznie ochotę na biały ser, śmietanę i kefir. Dzis pojadę do Pl sklepu mmmm...

Ja tez sie czuje na 20 ;) wyglądam tez jak gówniarz co mnie czasem wkurza bo sie muszę wykłócać o swoje czesto ;) ale przez ten rok mi sie zmarszczki na czole porobily ;)

Ostatnia edycja:
ze spaniem tez tak mam, brak mdlosci, mnie pocieza, ale za to wzdecia sa nie do opanowania :)
dziewcxzyny wpiszcie mnie na liste na 5.04.2015
ktoras dziewczyna bierze tutaj tez sporo lekow, przepraszam ale zapomnialam nicka, jak schodzisz z dawek?

Doliores i Asiulka powodzenia dziś na wizycie :-)

Jaga łącze się z Toba :-( 21.30 a ja juz smacznie śpię! Wstaje przed 7 i nie mogę się podniesc. Wcześniej tak jak Ty do późnych godzin siedziałam. Mój M mówi, że to dlatego że w pracy 8h i nie mam kiedy się zdrzemnac ;-) ale podobno w 2 trymestrze wraca energia wiec czekam z niecierpliwością.

Mylą nie pleć ze aż tyle :p

Dzień dobry wszystkim :-) juz środa wiec coraz bliżej weekendu, słonko świeci, jest dobrze ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aylin- jeszcze w tym miesiacu koncze 34 wiec dla mnie i rok to duzo. Fakt nie czuje sie na tyle ale sam fakt mnie przeraza. A dziewczywny co maja 25 i mniej mogłyby byc moimi absolwentkami ;)

Tabasia mi na pawika pomaga mycie zebow . wystarczy ze za dlugo myje bez wyplucia tej piany i efekt murowany ;) Wczoraj sobie zafundowalam kuracje przeczyszczajacą ale tym razem średnio pomogła. Do tego od 3 do 5 spac nie moglam;/ a teraz usypiam.

Jaga- ja potrafie spac ok 14 i o 20 pasc jak zabita. A tak samo 1 w nocy to była moja normalna godzina o ktorej chodzilam spac. A nawet mialam kilka dni ze z lozka wstawalam tylko do kibelka. M nawet obiad mi podał do wyra.

Dziewczyny, coś jest na rzeczy z tym spaniem. Ja rowniez, godzina 21 i mogłabym spokojnie iść spać bez oporów. Dawniej kładlam się o 1 codziennie, wstawiłam o 7 o byłam pełna energii. Teraz mogę spać i 12 godzin a czuje się, jakbym nie kładla się w ogóle :-(

Hej dziewczyny, z tym spaniem to normalka ale przejdzie jak wszystkie inne dolegliwości. Ja jak wstaje teraz o 4,30 to już po 19 mogę spać na stojąco. czekam tylko kiedy Antek pójdzie spać i ja tez kimam na kanapie.

Dziś ubrałam spodnie ciążowe:eek: wszystkie inne mnie cisną:szok: Znalazłam stare dżinsy po Antkowej ciąży i są ok.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-D

Widzę że mamy dwa obozy mamuśki 20+ i 30+ :happy2: Ja Antka urodziłam jak miałam 29 lat i wydawało mi się że stara już jestem :shocked2:

hej jestem po wizycie

dzidziol jest i serducho bije :-D:-D:-Daż się poryczałam :-D:-D dzidziol jest młodszy o 2 tyg niz Om ale wszystko ok, bo to cykle nieregularne :-D niestety nie posłuchałam serduszka bo moja babka miała dzis dzińe z dupy i nie umiała se poradzić :p
jedyne co mnie zdziwiło, ze nie dostałam skierowania na żadne badania z krwi tylko karte ciaży i żeby się zarejestrowac do położnej hmmmm idę dziś na 14.45 to się dowiem bo dziwne to... no i dostałam luteine

Aylin a cukier ok ?

necia hej

Jaga ja wczoraj o 21.30 poszłam spać i ledwo się po 7 obudziłam..

Ann dzięki ;-)

reklama
A no to pociesza mnie fakt , że nie jestem sama z tym spaniem. Z synem w ciąży cierpiałam na .... bezsennośći spałam po 3-4 godziny przez całą ciąże. Jak szłam spać i nie mogłam usnąć to płakałam z bezsilności. A urodziłam go mając 23 lata. Czułam się jak smarkula która wyłapała wpadke bo byłam najmłodsza na oddziale i wszyscy się patrzyli na mnie jak na wariatke , że w takim wieku sobie sprawiliśmy z mężem dzidziolca. A jak się dowiadywały ze jest planowany to oczy otwierali ze zdziwienia.

Do góry