reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kuklali ale masz dluzej cieplo niz u nas e polsce.. to juz cos... na pewno wiecej miesiecy ciepla..

Ostatnia edycja:
reklama
Kuklaki ... Ja mieszkam w Niemczech , mialam 31 lat jak urodziłam córkę :-)
A zazdroszczę Tobie wspaniałej greckiej kuchni :-) mniammmm
Ja bylam na Korfu ... I bardzo mi sie podobało no i te jedzenie hehe

Dziewczyny mamy tyle na ile się czujemy :-D

Szaj i ja zbliżam się do magicznego ćwierćwiecza. :-D
to ja mam z 80 :-D

Tabasia jak mdlosci? Bo ja juz nie daje rady.. wymioty od rana.. masakra.. zjadlam troszke chrupek kukurydzianych i na chwile byl spokoj a potem znow.. bleee

Myla hehe ja moge oddac tobie moje objawy ;-) chetnie sie podziele hehe
N iee bo ty masz 2 kropki a ja mam nadzieje ze mam jedna

Witajcie dziewczyny :) I ja jestem Kwietniówka 2015, mój termin to 22-23. Termin wyliczony przez lekarza (na komputerze) ale i na kalkulatorze w internecie. Mieszkam w UK, a tutaj do 3 mies nie ma żadnej opieki :( Lekarz nawet nie potwierdził mojej ciązy, po prostu uwierzył na słowo :/ Na razie się nie martwie bo czuje się dobrze. Nie mam żadnych mdłości ani wymiotów. Za to ciągle boli mnie brzuch i piersi, no i cały czas coś bym jadła.

Życzę wszystkim przyszłym mamusiom dużo zdrowia dla was i maleństwa :)

Witamy neciaa!!!

Ide spac bo jutro znowu do roboty a juz pierwsza, wczoraj poszlam wczesniej bo produ braklo wiec nie bylo wyjscia ale przez sikanie i tak pol nocy nie spalam.

Dobranoc

reklama
Chce mi sie płakać, tak mnie mdli...

Obudzilam sie na siku i nie moge zasnac juz od godziny :(

Kuklaki, tez zazdroszczę jedzenia! W Atenach byłam kiedys przelotem a tak to wakacyjnie na Santorini, Rodos, Kos, Zakynthos i Korfu. Wspaniale wspominam wszystkie wyspy aahhhh. W tym roku sie nie udało wyjechać nigdzie ale w przyszłym Grecja jak najbardziej!

Ja mam prawie 28 lat, córeczkę 10mcy i mieszkamy w Berlinie.

Nie wiem czy wymiotować czy trzymać :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry