reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mój mąż też dwoje i koniec, więcej by nie chciał- ale wszystko przed nami. jeszcze co do wózków to słyszałam bardzo rózne opinie i faktem jest, że praktycznie każda mam decyduje się na 3w1. Ja wybrałam wstepnie 2w1 i patrze, aby gwarancja byla te 24 mies bo w gondoli to może dziecko pojezdzi do 7 mies? Ja jeszcze nie ogarniam się tutaj, ale zobacze czy umiem zalozyc nowy wątek :p

reklama
My chyba jednak trojke bysmy chcieli :)
Jak sie syn urodzil to drugie mialo byc po 2 latach ale dostalam dobra prace,konczylam jeszcze szkole,pozniej zaczelam kolejna... Teraz jestem na ostatnim semestrze plus praca dypl. wiec stwierdzilismy ze to dobry czas na powiekszenie rodzinki i szczesliwie za pierwszym razem sie udalo. Jak bede rodzic naturalnie to na trzecie szybko s8e zdecydujemy tak mysle :)

Moj wozek byl tez 3w1. Bardzo zadowolona bylam. Teraz coraz czesciej mysle zeby kupic taka gondolo-spacerowke. Ale jeszcze nie wiem. Pewnie po nowym roku sie zaczne rozgladac ;)

Kordosia, raczej tak koło pół roczku już spacerowka. dzieci są ciekawe świata i chcą patrzeć co się wokół nich dzieje a nie leżeć i niebo oglądać :) moja Laura to w ogóle nie chciała jeździć w gondolce, darła się jak nie wiem co. Także już w 5 mcu przeszła do spacerowki.

Mila, racja ( siostra cioteczna męża też już gondolę odstawiała przy 5 mies). Jakbym nawet do pół roku używała to pozostaje 1,5roku na gwarancję spacerówki :) Odebrałam badania własnie. wyszło mi stężenie Hcg 1700 ( 4 tydzien ciąży) robione 30.07., wiec teraz to tak 5 tydzien mniej więcej :) Najwazniejsze jednak, że ciąża potwierdzona :) resztę badań pewnie zinterpretuje mi lekarz. Mam pielęgniarka powiedziała, że wyniki łądne, zwlaszcza moczu ( od zawsze mam problem z zapaleniem pęcherza a podobno w ciazy sie to nasila)- przejrzysty, bakterie nieliczne :) Dużo wiecej pije, wiec to pewnie dlatego :) Konfliktu serologicznego nie bedzie :) Ogólnie wynika, że wszystko w normie. Najbardziej ucieszyło mnie, gdy mam powiedziała coś na temat, że mało czegoś na szczescie ( minimalny próg) a zwiazane to było z nałogiem papierosowym- przed ciążą walczyłam, ale dopiero teraz ostatecznie rzuciłam :)

Kordosia, teraz poczatek 6 tygodnia:-) tak, bardzo sie ciesze, ze sie udalo, bo tyle sie nasluchalam, ze w tym wieku trzeba terapie robic, a tu udalo sie naturalna droga... A Ty jestes w idealnym wieku na zostanie mamusia:-) pozdrawiam serdecznie:-)

babydust ja zawsze chciałam jedno po drugim,nie było mowy o trzecim :no: Stałam się wygodna,dziewczynki już duże samodzielne itp.Tez się kłócą krzyczą,wojny są o byle pierdoły :baffled: A 2 miesiące temu urodził się synek mojemu bratu,mój mąż nakręcił się jak nie wiem co,namawiał mnie,rozmawialiśmy dużo,i powiem Wam że włączył się we mnie taki instynkt,ze juz się sama doczekać nie moge,wszystkie obawy poszły na 2 plan :tak:

Anulka fajny wózek,podoba mi się :tak:

reklama
Babydust to ktory tydzien??

Asiula24 bylas dzis u gina? Jakie wiesci?

Ostatnia edycja:
Do góry