reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ciezaroweczki lista zrobiona :-) jako nowy watek.
Babydust wpisalam Cie na 4.04 ale jak chcesz to zmienie ;-)

Ktorej nie ma na liscie niech termin poda :tak:

reklama
Tabasia my o pierwszą córcię staraliśmy się prawie wogle,dlatego że był to 1 szczał ;-) udało się dokładnie za 1 razem,nie znaliśmy płci,miał być Kubuś albo Oliwia,suma sumarum jest Sandra :-D
2 córcię z kąd mam nie mam pojęcia :-) zawsze chciałąm jedno po drugim,ale byliśmy w szoku :tak: płci też nie chcieliśmy znać,coć ja bardzo chciałam drugą córcię, Sandra joko starsza siostra wybrała imię Julia,a jeśli chłopiec to Filip miał być

dziewczynki witam z rodzimej ziemi :) wyladowalam o 3 w nocy a na 8 ju do pracy trza bylo isc
padam z nog
ale zdazylam bete zrobic :) 13660 :) mam nadzieje ze lot dzidziulkowi nie zaszkodzil :/
jutri gin na 19,15

xmamuaka mam nadzieje ze ci sie uda i z nami zostaniesz :) bo ty tez o 3 dziecko sie starasz jak ja i twoje dzieci w podobnym wieku do moich sa :) a ile masz lat jesli moge spytac ?

Ostatnia edycja:
babydust a pewnie że możesz pytać,ja tydzień temu skończyłąm 31 lat :-)

Również mam nadzieje że zostane z Wami na dłużej... objawów żadnych więcej,często boli mnie brzuch jak na miesiączkę,no i dziśto bym zjadła konia z kopytami,ale przed miesiączką też tak miewam... Chyba nie wytrzymam do 13 i może w piątek zrobie test ciążowy,to będzie 5 dni przed miesiączką,co myślicie ??

zrób jeśli nie możesz się doczekać :) 3mam kciuki :) ja terminu nie wpisuje bo nie mam bladego pojecia :-( mam nadzieje, ze jutro odbiore wszelkie badania beta,toxo itd. Dziś stresuje męża, ze skoro juz tyle przytylam ( choc jakos wiecej chyba nie wcinam) to moze jednak blizniaki:D

Babydust, ja w pierwszej ciąży sporo latałam i wszystko było ok, więc raczej nie powinnaś się martwić.
xmamuska, pewnie że rób test. I przynosi nam tu dobre wieści :)
A co wam dziewczyny się tak zebrało na trzeciego maluszka? Zawsze chciałyście mieć trójkę czy teraz tak wam się zachciało? My to pewnie na dwojeczce zakończymy, chociaż nigdy nie wiadomo co życie przyniesie :)

Mila ja zawsze chcialam trojke ale im dluzej mialam dwojke ktora wiecznie cos chcuila, klocila sie miedzy soba i skarzyla (oczywiscie sa kochani i w sumie grzeczni tylko jak to dzieci tragedia sie dzieje bo cukierek jest innego koloru niz siostry ;)) tym mniej mi sie chcialo trzeciego
ale pozniej te nasze szkraby zaczely dorastac i mama i tata przestali byc tak potrzebni :) wtedy wrocila chec na trzeciegi maluszka ale malz nie byl do pomyslu przekonany bo teraz byla mozliwosc zeby dzieci oddac na weekend dziadkom a samemu udac sie np do Edynburga pozwiedzac, dopiero jakies 3 miesiace temu coreczka sie urodzila kuzynowi ktory jest w naszym wieku i malz stwiedzil ze fajnie miec takirgo okruszka znowu :)

Anulka, fajny wózek wizualnie, ale firma nic mi nie mówi:-( Przejrzałam już chyba wszystkie fora w tym temacie i niestety nie przypominam sobie. Wygląda solidnie, nie jest najlżejszy ( w sumie mój tez 16kg ;/ ), koła pompowane, w sumie fajny :) Ja szukam tańszego nieco. a Już w cenie 1200-1300 są super wózki :) Gdybym miała wybierać za tą kaskę wzięłabym baby merc zippy, która znajoma ostatnio kupiłą dla swojego pierwszego malucha i jest zadowolona :) o dziwo, powiedziała, ze jest troche ciezki a spora z niej babka a wozek wazy tylko 13 kg ! link: NOWOŚĆ 3W1 WÓZEK BABY MERC ZIPY-Q ALUMINIOWY 13kg - Babymerc

reklama
dziewczyny, może załóżcie oddzielny wątek o wózkach. bo potem się tu nie dokopiecie do tych linków i informacji. a może ktoś jeszcze z nich skorzysta. uważajcie z tymi tańszymi wózkami 3 w 1. pamiętam, że u mnie na styczniówkach sporo dziewczyn kupiło właśnie takie niedrogie i potem były niezadowolone, a kilku coś się nawet popsuło i musiały i tak nowe spacerówki kupować.
Anulka, na paskach to owszem, ale gondolka, bo się fajnie buja, ale spacerówka to już chyba nie bardzo. chociaż jeśli twojej siostrze się sprawdziła...
babydust, fajnie że mężowi w końcu zachciało się babaska :) ja teraz jestem na etapie, żeby jak najszybciej drugie, szybko wyjść z pieluch i trochę pożyć hahaha :) ale kiedy to będzie... ;)

Do góry