reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej Mamusie :)

Chyba dołączę do Waszego grona :) Dzisiaj miałam dostać @ ale zrobiłam test i wyszła bardzo bladziutka druga kreska. Wb pierwszej ciąży też tak miałam że kreska była ledwo widoczna ale jednak była :) To było nasze 4 podejście bo niestety ciągle wyskakiwały mi torbiele na jajnikach i uniemożliwiały zajście w ciąże. Teraz też miałam torbiel ale na szczęście miałam dodatkową owu z drugiego jajnika i temu się udało :) Gdyby nie ten torbiel pewnie byłyby bliźniaki chociaż nie jestem w 100% pewna że to ciąża pojedyncza :p we wtorek idę do gina ale pewnie nic nie będzie widać. Niestety przyplątała mi się jakaś infekcja i boję się cokolwiek brać na własną rękę.

Pozdrawiam :)

reklama
Hejka jak tam przyszłe mamusie się czują ??

10 dni przed @ i zaczyna boleć mnie delikatnie jak na @ podbrzusze :-( Ale zauważyłam na brodawkach kilkanaście białych grudek hmmm nie nakręcam się,poczekam spokojnie do 13,choć już z chęcią bym test zrobiła :tak:

Witajcie :) To moje pierwsze takie forum :) Jestem na etapie oczekiwań na wyniki bety hcg i wszystkich innych podstawowych :) Wilycziłam, że w kwietniu, wiec narazie dołączam tutaj :) To moja pierwsza ciąża, 8 mies. starań i się udało :) dziś poczułam dziwne mdłości, ale delikatne i zastanawiam się czy to mozliwe ze juz ( około 5 tyg).

Pozdrawiam, Kordosia :)

Tabasia no niestety ale nie bede powtarzac bi wlasnie dzis mnie zalalo od gory do dolu eh :(

PROSTO bardzo mi przykro,ale głowa do góry następnym razem na pewno się uda :tak:

Witam nowe przyszłe mamusie,dziewczyny jakie macie objawy ?? My z mężem staramy się o 3 dziecko,mamy 2 córcie i teraz bardzo byśmy chcieli synka :) Może się uda.

Ja ostatnią mesiączkę miałam 17 lipca,współżyliśmy reguralnie przed i w trakcie owu,mam nadzieje że się udało,dziś jak wspomniałam pobolewa mnie brzuch dołem i chwilami mam delikatne mrowienie w piersiach i pojawiły się na brodawkach białe grudki,ale zastanawiam się czy zabardzo się nie nakręcam

Ostatnia edycja:
Mamuśka, a masz cykle srednio co...30 dni? jesli tak to do @ jeszcze jeszcze, wiec starajcie sie i przede wszystkim nie mysl o tym za duzo a sie uda ( 3mam kciuki za synka ! ). Ja jutro mam mieć wyniki beta hcg, może cos wyjdzie, ile ma juz dzieciaczek, chociaz do nie wiarygodne zbytnio :) u mnie 6tyg od ostatniego dnia miesiaczki, wiec watpliwosci nie mam :) Objawy moje to ogromna sennosc ( coraz bardziej sie przystosowuje i mniej mnie to zaskakuje), częstomocz ( teraz zaczelam jeszcze wiecej pic wody, wiec latam co chwile wrecz), czasem bóle w podbrzuszu. Dziś miałam bardzo lekkie mdłości, ale zjadłam sniadanie lekkie i minęło. Cierpię z powodu nabrzmiałych piersi- zdecydowanie bardziej niz przed @.

A no i przytyłam już 2 kg- apetyt jest :) ( moze bardziej psychiczne nastawienie :p )

reklama
Do góry