Hej
To ja od jutra kłade Natalke na brzuszku przy każdej "aktywności" bo chyba za żadko ją kładłam a jak kładłam to spała
An - mojej małej tez ropiała ta szczepionka ze szpitala, pediatra powiedziala ze tak moze byc do kilku miesiecy ale to trwalo moze dwa dni, teraz taka czerwona wieksza kropka
Asia - dzieki, jak bede miala chwile będę czytała więcej a teraz bardziej skupie sie na tym planie całym bo widze ze tam ciekawie rozpisane, coś jak NiaNia mi radziła
Dzis niestety mieiśmy troszke rozbity dzień, ale Natalka miała o 20.00 karmionko a potem pół godzinki zajęła nam walka z łóżeczkiem
Muszę dziś pochwalić mojego męża za niesamowitą pomysłowość. Dziś mam urodzinki i jakoś rano tak upomnialam sie chociaz o życzenia no to złożył mi i dzień jak codzień poszedł do pracy. Ale przyszedł o 11 z różą :-) i z tajemnicza kopertą ;-)(mówił że niby znalazł pod drzwiami haha) a w kopercie wizytówka dobrego salonu fryzjerskiego z umowiona godz 15 :-) i bon 120 na zakupy w Cocomore :-) no normalnie kochanyyyyyy :-):-):-) pojechaliśmy wiec na zakupki wieksze, pozniej pojechal z Natalką do domu a ja miałam czas dla siebie
wypindzowałam sie u fryzjera czego bardzo potrzebowałam no i kupilam sobie sukienke i bluzke i w końcu mam cos ładnego i nie widać moich wałeczków ;-) to jeszcze poszlam do kosmetycznego kupilam kilka rzeczy zeby sie upiększyć
yhhhh jak dobrze sie wrociło do domku po takich odmianach (tęskniłam troszku za Natalką ale tylko troszku
) a no i kolacje zrobił
ale jestem happy
a teraz ide wezme kąpiel, trzeba sie wypucować pieknie i podziękować mężowi za udane urodzinki
;-)