reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
cześć kwietniówki :-)
Ja w zasadzie nie przytyłam na początku ciązy i teraz waze tak samo.

Dzidzi jakieś niemrawe dziś jest moze pogoda ..zwalam na nią...

Buźka

moje male za to dzis strasznie dokazuje. wczoraj tez szalal i tatusia reke zkopal z brzucha! :-D

madziujka, widze ze mamy prawie ta sama date porodu! chociaz u mnie sie nie mogli zdecydowac i raz slyszalam ze poczatek kwietnia a potem ze dziecko duze i moze bedzie marzec! mam nadzieje ze juz w srode bedzie dokladnie wiadomo kiedy moj William albo Ursulka sie zdecyduja pojawic na swiecie.:happy2:

Wiosna to Ci się rodzinka powiększa w ekspresowym tempie o psy i dzieci!!!!!! Radochy co nie miara!:-)
Mi apetyt ruszył z kopyta i ciągle bym coś wcinała. W sobotę mąż mnie zabrał do restauracji na obiadek i wcięłam talerz pierogów z mięsem i kapustkę ( nie dałam się namówić na inne danie bo to już chodziło za mną kilka dni!) a po wyjściu jak w cukierni zobaczyłam torciki to aż mi ślinka pociekła i zjadłam 2. A w domu dobiłam jeszcze kanapkami. Mąż patrzył na mnie jak na szaloną bo on po obiedzie już nie mógł na nic patrzeć.

oj żebys wiedziała ,że rodzina mi się powiększa w ekspresowym tempie....i to jeszcze jak:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) ostatnio dostałam propozycję od mojego powiatowego centrum pomocy rodzinie by wspólnie z mężem poprowadzić rodzinny dom dziecka:-):-):-):-):-):-):-):-):-) przewidziany docelowo dla 8 dziciaków:-):-):-):-):-):-):-):-):-) to dopiero będzie powiększająca się rodzinka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kachurek
oj ale mi narobiłaś smaka na pierogi z mięsem :-) chyba dziś je będę jeść. Ja ostatnio uwielbiam suche kiłbaski, mandarynki w nieprzyzwoitych ilościach i ciastka

wiosna1981
fantastyczny pomysł z taką gromadką dzieciaków nie sposób sie nudzić :-)

madziujka
moja dzizdia też sie jakoś uspokoiła, mniej kopie ale za to przedwczoraj to chyba jakaś imprezka w brzuchu była bo czułam ją niemal co chwilkę

Czesc dziewczynki!
Mialam taki szalony weekend ze nie mialam czasu tu zagladnac.:wściekła/y:

Anekha witaj:):-)

Puszek: Pytalas czy chodze do lekarza w Polsce czy w Berlinie. Jak narazie to chodze tylko w Polsce, ale ostnio zaczelam sie zastanwaic czy nie odwiedzic tutaj jakiegos ginekologa, poniewaz sama jestem ciekawa jak tutaj badaja kobitki w ciazy, jak sie wybiore to napisze.

Teraz musze uciekac do sklepu , narzeczony niedlugo do domku wroci a nie mam makronu do zupki ktora ugotowalam:)
A swoja droga w ciazy mam caly czas ochote na zupki, a wczesniej za nimi zbytnio nie przepadalam, jak to sie potrafi pozmieniac kobiecie w ciazy :-):-)

Hej kochane kwietnióweczki.....

SILA już sprawdzałam na allegro i szukam nowej kuli z wyraźniejszym obrazem dla wróżki Sylwii....:tak:;-):-D

MASIEK a co u ciebie kochana??

WIOSENKO widzę weekend udany synek zadowolony... wiesz co fajny pomysł z rodzina zastępczą....

MADZIUJKA ANEkhe moja dzidzia też spokojna i brzuszek pobolewa ale pewnie rozrasta się :-(

LADY jak po weekendzie??Jak imprezka udała się??

KACHUREK apetyt wzorowy....najedz się za mnie i dzidzię...:tak::-D;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SILA nie martw się przejdzie mu a kobieta w ciąży musi se ponarzekać.Silka tak to z nimi jest na mojego też czasami nie mam siły co za los z nimi źle bez nich jeszcze gorzej.Zwalmy wszystko na pogodę bo weekend i dziś nie zaciekawie...:tak:;-):-) ja na razie se tu posiedzę poczytam bo mi sie nie chce samej w domku siedzieć.... tylko tu zimno... brrrrrrrr....

Poczytałam o tych pierogach i mnie wykręca ale to dobry znak bo do 3 miesiąca nie mogłam ich wąchać a mój małżon nie wąchaj tylko jedz dowcipniś.... Powiedziałam mu że gdyby mężczyzna był w ciąży to by se rady nie dał:tak::-)

Do góry