reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Anekha patrzyłam juz na zdajatka... ładnie wyglądałaś ciekawe czy mnie nie szczeli po 6 miesiacu i mi wszystko przejdzie i nie nadrobie za was wszystkie...:-D

reklama
Witajcie

Byłam dziś u ginekologa. Na swoje bóle dostałąm dalej no-spę i luteinę dopochwowo. Zobaczymy, może pomoże.
Płci dzidziusia jeszcze nie znam, ale wybieram sie na usg prenatalne 3d, tam już pewnie będzie widać:).
Jeżeli chodzi o tycie, to ja biję rekordy, przez 4 tygodnie 1,5kg. Jak tak dalej pójdzie to będę hipcia:). Co tu dużo mówić, apetyt dopisuje.

Pozdrawiam

Oj madziujka przeczucia sa i to jakie:szok: ale mam cicha nadzieje ze moja intuicja mnie zawiedzie;-)

Silka jak to dobrze ze nie tylko ja mam takie dziewaczne sny:sorry2:

masiek no chopaki tez sa fajne a ci powiem ze i facet to moze ma lzej w zyciu:happy2:, ty sie trzymaj i badz dzielna to dla Leosia :-) trzymam kciuki za twoje zdrowko,

Anekha witaj wsrod nas, ale masz fajnego synusia, no i dzidzius tez oczywiscie superancki:-)

Ada to jestesmy umowione:-D

Martaa81 co bys ty sie nam w drzwiach na porodowke zmiescila:-D;-),

ja moze dowiem się 4 grudnia ...o ile będzie skore do pokazania ;-)

Moje dziecko upodobało sobie pęcherz i szyjkę..i sobie tam stuka i puka..nie powiem to jest najpieknijsze uczucie jak czuje sie swoje dzieciątko..ale po jakimś czasie okopywań to mnie już tam lekko boli ;-) a z siusiami jest problem..Kocham to maleństwo jeeny jak je kocham!

Miłej niedzielki!!

Renatko a co Ty robisz o tej porze na necie? oj Ty ty;-)

Dzień dobry niedzielnie :-)

Witam nową mamę :-)

Dziewczyny, mnie tez sie śnią głupoty... nie zawsze związane z ciążą, czasem po prostu zwykłe koszmary i budzę się normalnie w stanie przedzawałowym ;-) Choć czasem zdarzają się też absurdalne sny, że głowa mała, np. że podczas badania ginekologicznego lekarz znalazł w wiadomym miejscu płytę Rihanny (której szczerze nie znoszę) :eek: Skąd takie bezsensowne sny??? :-D

Lady, Madziujka i Ada
, może już na następnym badaniu dowiecie się kto tam Was podkopuje :-)

Ja jestem na etapie popędzania męża, żeby wreszcie zdecydował się na imię... Ja już wybrałam dla jednego chłopca, a drugi pozostaje bezimienny biedaczek... A mąż twierdzi, ze ma czas... normalnie szlag mnie trafia! ;-) Jak można być takim rozlazłym :-)

Masiek, mnie w sumie cały czas było wszystko jedno jaka płeć, ale jak się dowiedziałam, ze dwaj chłopcy, to trochę mi żal, ze nie dziewczynki... Choć tak naprawdę to przecież nie ma znaczenia i kocham moich chłopaków strasznie... No ale z dziewczynkami mamy chyba mają bliższy kontakt i stąd ten maleńki zal, ze nie będzie z kim poplotkować :-):-):-)

No to miłej niedzieli :-)

Niebo te koszmarki to chyba norma w ciaży mi co chwila jakas głupota się śni..a ze w nocy budzę się co chwila to też snów mam ze 150 taki powalonych.

Witam wszystkie panie :-)
Niebo
wiesz nie Ty jedna masz takie dziwaczne sny, mnie..moją szwagierkę i koleżanki będące w ciąży też nawiedzały takie koszmary..pewnie to wynik lęków jakie mamy podświadomie w sobie ukryte..chcemy żeby było jak najzdrowsze dzidzi itd..tak mi się wydaje..ale mogę się mylić.

Ada04
ja teraz tak wyglądam-w tej ciąży, z poprzedniej nie mam zdjęć niestety w kompie...ale do 6go meisiąca byłam chuda jak patyk,mieściłam się w sukienkęślubną rozmiaru 36 :D hihih
Renata 79 dzięki za komplemenciki,synek to prawda jest udany :-):-)muszę korzystać póki chce się jeszcze przytulać itd.. potem nie będę jedyną kobietą w jego życiu :p
Marta81
no to bierz no-spe itd wg zaleceń ja też brałam w pierwszej ciąży,teraz narazie się obywam bez.A co do wagi to chyba nie ma na to reguły...jedna przybiera na wadze mniej druga więcej... :-):-)

reklama
madziujka
no właśnie..szczuplutka...całe życie przytyć nie mogę :dry: myślałam że mi zostanie coś po pierwszej ciąży a tu jeszcze bardziej schudłam niż byłam przed ciążą..teraz gdyby nie te mdłości do 4go miesiaca mozę bym więcej już ważyła..no ale cóż..łudzę się że zostanie mi pare kg po tej ciąży..hihihi.Pozdrawiam :-)

Do góry