reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Anekha patrzyłam juz na zdajatka... ładnie wyglądałaś ciekawe czy mnie nie szczeli po 6 miesiacu i mi wszystko przejdzie i nie nadrobie za was wszystkie...:-D

reklama
Witajcie

Byłam dziś u ginekologa. Na swoje bóle dostałąm dalej no-spę i luteinę dopochwowo. Zobaczymy, może pomoże.
Płci dzidziusia jeszcze nie znam, ale wybieram sie na usg prenatalne 3d, tam już pewnie będzie widać:).
Jeżeli chodzi o tycie, to ja biję rekordy, przez 4 tygodnie 1,5kg. Jak tak dalej pójdzie to będę hipcia:). Co tu dużo mówić, apetyt dopisuje.

Pozdrawiam

Oj madziujka przeczucia sa i to jakie:szok: ale mam cicha nadzieje ze moja intuicja mnie zawiedzie;-)

Silka jak to dobrze ze nie tylko ja mam takie dziewaczne sny:sorry2:

masiek no chopaki tez sa fajne a ci powiem ze i facet to moze ma lzej w zyciu:happy2:, ty sie trzymaj i badz dzielna to dla Leosia :-) trzymam kciuki za twoje zdrowko,

Anekha witaj wsrod nas, ale masz fajnego synusia, no i dzidzius tez oczywiscie superancki:-)

Ada to jestesmy umowione:-D

Martaa81 co bys ty sie nam w drzwiach na porodowke zmiescila:-D;-),

ja moze dowiem się 4 grudnia ...o ile będzie skore do pokazania ;-)

Moje dziecko upodobało sobie pęcherz i szyjkę..i sobie tam stuka i puka..nie powiem to jest najpieknijsze uczucie jak czuje sie swoje dzieciątko..ale po jakimś czasie okopywań to mnie już tam lekko boli ;-) a z siusiami jest problem..Kocham to maleństwo jeeny jak je kocham!

Miłej niedzielki!!

Renatko a co Ty robisz o tej porze na necie? oj Ty ty;-)

Dzień dobry niedzielnie :-)

Witam nową mamę :-)

Dziewczyny, mnie tez sie śnią głupoty... nie zawsze związane z ciążą, czasem po prostu zwykłe koszmary i budzę się normalnie w stanie przedzawałowym ;-) Choć czasem zdarzają się też absurdalne sny, że głowa mała, np. że podczas badania ginekologicznego lekarz znalazł w wiadomym miejscu płytę Rihanny (której szczerze nie znoszę) :eek: Skąd takie bezsensowne sny??? :-D

Lady, Madziujka i Ada
, może już na następnym badaniu dowiecie się kto tam Was podkopuje :-)

Ja jestem na etapie popędzania męża, żeby wreszcie zdecydował się na imię... Ja już wybrałam dla jednego chłopca, a drugi pozostaje bezimienny biedaczek... A mąż twierdzi, ze ma czas... normalnie szlag mnie trafia! ;-) Jak można być takim rozlazłym :-)

Masiek, mnie w sumie cały czas było wszystko jedno jaka płeć, ale jak się dowiedziałam, ze dwaj chłopcy, to trochę mi żal, ze nie dziewczynki... Choć tak naprawdę to przecież nie ma znaczenia i kocham moich chłopaków strasznie... No ale z dziewczynkami mamy chyba mają bliższy kontakt i stąd ten maleńki zal, ze nie będzie z kim poplotkować :-):-):-)

No to miłej niedzieli :-)

Niebo te koszmarki to chyba norma w ciaży mi co chwila jakas głupota się śni..a ze w nocy budzę się co chwila to też snów mam ze 150 taki powalonych.

Witam wszystkie panie :-)
Niebo
wiesz nie Ty jedna masz takie dziwaczne sny, mnie..moją szwagierkę i koleżanki będące w ciąży też nawiedzały takie koszmary..pewnie to wynik lęków jakie mamy podświadomie w sobie ukryte..chcemy żeby było jak najzdrowsze dzidzi itd..tak mi się wydaje..ale mogę się mylić.

Ada04
ja teraz tak wyglądam-w tej ciąży, z poprzedniej nie mam zdjęć niestety w kompie...ale do 6go meisiąca byłam chuda jak patyk,mieściłam się w sukienkęślubną rozmiaru 36 :D hihih
Renata 79 dzięki za komplemenciki,synek to prawda jest udany :-):-)muszę korzystać póki chce się jeszcze przytulać itd.. potem nie będę jedyną kobietą w jego życiu :p
Marta81
no to bierz no-spe itd wg zaleceń ja też brałam w pierwszej ciąży,teraz narazie się obywam bez.A co do wagi to chyba nie ma na to reguły...jedna przybiera na wadze mniej druga więcej... :-):-)

reklama
madziujka
no właśnie..szczuplutka...całe życie przytyć nie mogę :dry: myślałam że mi zostanie coś po pierwszej ciąży a tu jeszcze bardziej schudłam niż byłam przed ciążą..teraz gdyby nie te mdłości do 4go miesiaca mozę bym więcej już ważyła..no ale cóż..łudzę się że zostanie mi pare kg po tej ciąży..hihihi.Pozdrawiam :-)

Do góry