reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ale wiesz bez problemu mozesz kupić sobie jakieś fajnie ciuszki ;-)
ja Cibędę mogła oddac moje kilogramy w kwietniu jeśli chcesz ;-)

reklama
witam wszystkie koleżanki:-):-):-):-)
ale nam dziewczynki trudno dogodzić.......:-):-):-):-)jedna za chuda...druga za gruba....jeszcze inna martwi się że przytyła za dużo....a kolejna że za mało....;-);-);-);-);-) co do jednego wszystkie jesteśmy zgodne-martwimy się czy z naszymi dzidziami wszystko dobrze.....

za mną wspaniały weakend:-):-):-):-)
dzidzia pozwoliła mi się wyrzyć:-):-):-):-)odpusciła z mdłościami....i pozwoliła żyć na wysokich obrotach...aż poczułam szaleństwo nastolatki:-):-):-):-)
świętowaliśmy 8 urodzinki naszego zastepczego synka:-):-):-):-) te urodziny przejdą do histori i dla fabiana i dla całej naszej rodziny:-):-):-):-)
Juz od piątku duże zakupy i kulinarne przygotowania, bo jubilat sam wymyslał sobie menu na swoje urodziny i zarzyczył sobie prawdziwą królewką uczte:-):-):-):-) przekąski - koreczki,kanapeczki, sałatki, miesa w galarecie, twarożkowe kuleczki, ruloniki z boczku...i obiad - czerwony barszczyk, paszteciki, pieczarki nadziewne, ryba po grecku...no i oczywiscie deser - czekoladowe ciasteczka, cukierki i ulubione żelki,babeczki z bita smietana,sernik z bakaliami i tort kawowy ze znakiem ukochanych muszkieterów :-):-):-):-)
nie poważam gotowców wiec wiekszość potraw robiłam sama z pomoca kochanej teściowej:-):-):-) żeby nie prowokować losu, nawet nie próbowałam tego co pichciłam by mnie nie zemdliło...większość wymyśnych potraw robiłam pierwszy raz, więc nawet nie wiedziałam jak bedą smakować:-):-):-)
A w sobotni wieczór.....pierwsza urodzinowa niespodzianka....udaliśmy sie na uroczysta galę fundacji przyjaciel, która świętowała w wyjątkowy sposób swoje urodziny i podarowała dla fabiana pieska:-):-):-):-):-) małą suczke labradorkę, która w przyszłosci będzie jego dogoterapeutką wspomagajac jego rehabilitację... fabian o niczym nie wiedział, bo miała to byc niespodzianka...od dawna marzył by mieć swojego pieska i dopytywał się czy bedziemy dobrą rodziną dla pieska... gdy dostał psinke na ręce, jego radosci nie było końca...
Była to niespodzianka nie tylko dla niego ale dla całej naszej rodziny:-):-):-):-)
Gdy urodzinowi goscie przyjechali w niedzielę, nie mogli sie nadziwić i nacieszyć pocieszną psinką:-D:-D:-D:-D Wszyscy świetowali na królewskiej uczcie Fabiana od samego południa aż do 20:00rozkoszujac sie smakowitym menu wymyślonym przez jubilata...tylko samemu jubilatowi zaczęło sie tęsknić tylko do toru:-):-):-):-) i żałował że wymyślił sobie taka królewską ucztę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oraz zapowiedział że na nastepnej imprezce bedzie tylko deser:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja na to jak na lato:-):-):-):-):-):-):-) bo dwa dni stania przy garach to za dużo i nie zdrowo dla mnie:-):-):-):-):-):-)

Witam wszystkie panie :-)

madziujka
hehe no w ciąży mogę się ubierać w różne ciuszki ale poza ciążą to w dziale "dziecięcym" hihihih
Jak widzą mnie obce osoby z synem to mówią że mam ślicznego braciszka ..heheheh.
A Ty sie nie przejmuj wagą,przy dzidzi jest niezła gimnastyka-jak to moja koleżanka określiła maleństwo lepsze niż siłownia :-) także szybko spadną nie potrzebne kg Pozdrawiam!!!

wiosna1981
No no niezły weekend miałaś :-):-):-)
I masz racje że wszystkie chcemy dla naszych pociech jak najlepiej :-) Pozdrawiam!!!

Anekha-witaj:-)

Masiek, trzymaj się kochana!:tak:
Wiesz mi też wstyd przyznać, ale do tej pory oglądam z drobnym ukłuciem sukieneczki.

Wiosenko-super,że tak się udał wasz weekend!:-)

Silka
to prawda.. jak to mówią "dla chcącego nic trudnego" :-) a ja w głębi duszy bardzo bym chciała żeby mi choć 5 kg zostało po tej ciąży bo jak znowu schudnę jak po 1wszej to będę jak szkielecik znowu.. no ale to mało istotne w zasadzie.Ważne nasze cudne dzidzi rozwijające siew brzusiu, żeby przyszły na świat zdrowo i zdrowo się chowały...:tak:
A moje dzidzi w brzusiu chyba się obudziło bo puka :-)

gryzelda
dzięki za powitanie :-)
Powiedzcie mi dziewczyny.. jak się zmienia tu kolor tekstu i czcionkę? niektóre z Was piszą tu tak ładnie i kolorowo a mnie to jakoś nie wychodzi jak klikam na zmianę czcionki... ale to tak poza tematem:-p

Anekha klikasz w okienko Czcionki i wybierasz sobie styl, a jak chcesz zmienić kolor, to masz taką ikonkę A i jak na nią klikniesz, to wyskoczy Ci paleta kolorów i możesz sobie wybrać ten, który Ci się podoba :-)

reklama
Do góry