reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Bry Bry

Masiu my mamy wizytę na 8 sierpnia przy Polnej o poradni wczesnej diagnostyki i rehabilitacji. Może uda mi się załatwić wcześniejszy termin muszę iść do mojej gin.
Do neurologa pójdziemy po wizycie w poradni. Może ja po prostu panikuję ale lepiej niech zbadają Jeremiego.
Chłopak już dzielnie główkę podnosi do góry jak biorę Go za rączki:-)

A co do premii-super, tyle że ja to musiałabym mieć chyba z 200000 premi by spłacić niecałe pól kredytu, bo mniejsze kwoty nie opłaca się nam spłacać przy tak dużym kredycie.

A my dziś jedziemy do Kalisza do T jutro mam przymiarkę kiecki na wesela i od razu popatrzę za butami.

Jejkuś zostało mi tylko 2 tygodnie w domku i do roboty-masakra!!:):-)

miłego dnia dla Was

reklama
hehehj.
ale tu pustki:szok::szok:
W. pojechał z Leosiem na kontrolę do neurologa. A ja wcinam wszystko z lodówki co jest nabiałem:-p:-p:-p
A nie pochwaliłam mojego ludka małego, który zaczyna robić postępy, udaje mu się złapać zabawki np. na macie wyciąga rączkę i przytrzymuje zabawkę, wczoraj złapał za ogonek psię. Potrafi też już z brzuszka na plecki bardzo sprawnie się przeturlać. Z plecków na brzuszek jeszcze nie potrafi, ale kombinuje.
No i nie denerwuje się przy bujaniu. A wyczytałam, że to dobry znak. Chyba w końcu rehabilitacja i basen dały efekty. :-):-):-)

Asiu - wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-) dużo werwy w wychowaniu dzieciaczków ;-)
An - super że masz lepsze warunki pracy :tak: wynagrodzisz Jeremiaszkowi w wieczory i weekendy :-)
Kachurku - te pediatry to albo mówią że za mało albo że za dużo, ciągle coś im nie pasi :dry: ważne że zdrowy i rośnie :tak:
firanka - to wy jeszcze nei chodzicie na spacerki wogóle?macie zakaz?:confused:
Masiu - kurcze jak sie słodko czyta o twojej ciąży :cool2: i tych zachciankach :-pi bardzo sie ciesze ze te rehabilitacje pomogły Leonkowi, silny chłop! :-)
Renatko - ja sie ciesze ze już karmie tak często, teraz to min 2,5 i mam czas dla siebie :-)
Natalka troszke sie pobawi, troszke pośpi, troszke pomarudzi, coraz fajniejsze dziecko :-D:-) ale zauważyłam że często potrzebuje mojej uwagi, ciągle chce sie ze mna bawić i żebym do niej gugała i musi moje oczka miec zawsze na sobie bo jak spuszcze z niej wzrok to marudzi :dry: my juz 2 raz po szczepionce tej 5w1 i jest wporzadku, bez goraczki i nnychobjawow :tak: za to ciagle mała na coś uczulona i wyskakuja jej krostki a ja ciagle nie wiem na co :wściekła/y: w koncu chyba bede pzez caly dzien jadla tylko jedna rzecz to sie dowiem :baffled::baffled: niunia wazy 4920, slicznie podnosi głowke, czasem obroci sie na plecki :tak:

Hejka,
Ania to ja tez bym chciała taką premie jak Ty by kredyty troszke pospłacac, ale nie narzekam nauczyłam sie żyć na kredycie i jakoś mi nie przeszkadzają,

Pochwale się tez Helen
- łapie zabawki i wkłada do buzi *te wiszące na macie i te które się jej poda, niestety eszcze większość grzechotek jest dla niej zbyt cięzka:blink:ale już niedługo będa ok
- uwielbia tez sie podnosić (np przy ubieraniu łapie za rękę i chce siedzieć, no oczywiście nie pozwalam jej tego robić ,
- potrafi sie przekulnąć oraz przesunąć na macie by być bliżej zabawek
- co jeszcze: gada czasem jak najęta, kilka razy zaśmiała sie głośno *chyba 3 ale czekamy na więcej bo to jest cudne!!!
- na wizycie przed szczepieniem pediatra położyła ją na brzuchu a ona zaczeła sie tak prężyć i przesuwać że lekarka się śmiała ze za raczkowanie sie chce brać
- nauczyła sie wczoraj robić "mostek" tj leży na plecach ręce wysoko a pupcia i brzuszek w powietrzu

jejku ale się nachwaliła :))

Bardzo dziękuję Iwonka!!:-)

z chrostkami też sie znowu męczę, ale tak już chyba jest na piersi - moze zjadłyśmy coś pryskanogo (jakieś wazywa, owoce) albo alergi na jakiś pokarm

Asiu - po szczepionce poszłyśmy na spacer a w domu mała zasnęła więc kino sobie odpuściłam, jakoś już samej iść sie też odechciało :sorry2:

reklama
Ależ tu tłoczno :szok: Piszcie wolniej bo sie przez posty nie możan przedrzeć hahahah :-D No ja tu wytęskniona, piszcie co u was i waszych dzidziulków :-)

Do góry