Super! Który to tydzień ?Byłam dziś na wizycie. Serduszko wolno ale bije
reklama
Klaudzia
Fanka BB :)
Dziewczyny, po wiadomości poniedziałkowej, gdzie dowiedziałam się, że rosną u mnie dwie małe fasolki, miałam dwa dni wyjęte z życia. Strach mnie przerósł, nie mogłam dość do siebie, zaczęłam sobie wpajać, że z mężem sobie nie poradzimy. Ale powiem Wam, że nagle to wszystko minęło, zaczęłam szukać plusów w ciąży bliźniaczej dwujajowej, wsparcie męża, moich rodziców, teściowej dało mi takiego powera, że teraz nie mogę doczekać się dwóch moich bobasków! Stwierdziłam, że i tak chcieliśmy zawsze dwójkę , a teraz Bóg dał nam taką możliwość, będą chowały się razem, zawsze będą miały siebie!
staraczka33
ja jestem taka właśnie niespodzianka, a mama miała oprócz nas jeszcze starszą córkę, na pewno nie planowali mieć trójki dzieci. Potwierdzam wszystko co napisałaś, bliźniaki mają wbrew pozorom swoje plusy.Dziewczyny, po wiadomości poniedziałkowej, gdzie dowiedziałam się, że rosną u mnie dwie małe fasolki, miałam dwa dni wyjęte z życia. Strach mnie przerósł, nie mogłam dość do siebie, zaczęłam sobie wpajać, że z mężem sobie nie poradzimy. Ale powiem Wam, że nagle to wszystko minęło, zaczęłam szukać plusów w ciąży bliźniaczej dwujajowej, wsparcie męża, moich rodziców, teściowej dało mi takiego powera, że teraz nie mogę doczekać się dwóch moich bobasków! Stwierdziłam, że i tak chcieliśmy zawsze dwójkę , a teraz Bóg dał nam taką możliwość, będą chowały się razem, zawsze będą miały siebie!
Angelika2497
5 +6Super! Który to tydzień ?
Mloda_mama_24
Na pewno dacie radę! Zawsze jest strach jak to będzie!Dziewczyny, po wiadomości poniedziałkowej, gdzie dowiedziałam się, że rosną u mnie dwie małe fasolki, miałam dwa dni wyjęte z życia. Strach mnie przerósł, nie mogłam dość do siebie, zaczęłam sobie wpajać, że z mężem sobie nie poradzimy. Ale powiem Wam, że nagle to wszystko minęło, zaczęłam szukać plusów w ciąży bliźniaczej dwujajowej, wsparcie męża, moich rodziców, teściowej dało mi takiego powera, że teraz nie mogę doczekać się dwóch moich bobasków! Stwierdziłam, że i tak chcieliśmy zawsze dwójkę , a teraz Bóg dał nam taką możliwość, będą chowały się razem, zawsze będą miały siebie!
Mloda_mama_24
Moze przejdziemy na prywatny wątek?
Mamakingi15
Niestety wyjeżdżamy na weekend z rodziną świętować urodziny dzieci .Jak zrobisz jutro badania , to następne możesz zrobić w sobotę . Chyba że laboratorium nie pracuje w soboty u mnie nie było problemu z badaniem bety w weekend.
Tinulka
Moderator
Wiecie co słychać u @MissKocurek ?
Coronita
poczekałabym jeszcze chwilę, bo są na pewno dziewczyny, które nie zdają sobie sprawy, że są w ciąży albo czekają na serduszko żeby dołączyć.Moze przejdziemy na prywatny wątek?
reklama
mammania
Myślę, że na początku każdego mogłaby przytłoczyć taka wiadomość, szczególnie przy pierwszej ciąży Super, że masz takie wsparcie najbliższych i umiesz się cieszyć, to naprawdę wielkie szczęścieDziewczyny, po wiadomości poniedziałkowej, gdzie dowiedziałam się, że rosną u mnie dwie małe fasolki, miałam dwa dni wyjęte z życia. Strach mnie przerósł, nie mogłam dość do siebie, zaczęłam sobie wpajać, że z mężem sobie nie poradzimy. Ale powiem Wam, że nagle to wszystko minęło, zaczęłam szukać plusów w ciąży bliźniaczej dwujajowej, wsparcie męża, moich rodziców, teściowej dało mi takiego powera, że teraz nie mogę doczekać się dwóch moich bobasków! Stwierdziłam, że i tak chcieliśmy zawsze dwójkę , a teraz Bóg dał nam taką możliwość, będą chowały się razem, zawsze będą miały siebie!
Ja po pierwszym roku z synem bardzo zaczęłam odczuwać, że nie ma właśnie rodzeństwa, więc u was ten problem od razu z głowy