Hej dziewczyny ja wczoraj miałam trochę nieprzyjemną sytuację ,wygłupialam się z synkiem ( niecałe 1,5 roku ) i niechcący szurnął mnie piętą w podbrzusze mniej więcej w miejscu lewego jajnika.Troche się przestraszyłam bo po paru minutach zaczęłam lekko czuć to miejsce.jestem 11+4 tc i zastanawiam się czy to mogło zagrozić dzidzi? Nie za bardzo się orientuję na jakiej wysokości się teraz znajduje.Podpowiecie coś? Nic mnie nie boli ,nie krwawię.raz jak dzisiaj kucnełam to mnie mega zakóło w tym jajniku.Mi też mdłości ustąpiły prawie całkiem ,za to piersi mnie mega bolą najchętniej to bym wcale stanika nie zakładała
reklama
czekomilka
Fanka BB :)
Ja to nie pomogę za wiele bo doświadczenia brak ale jak nic się nie dzieje to chyba nie ma się czym martwić zawsze możesz skontaktować się ze swoim lekarzem i z nim to skonsultować żeby się nie denerwowaćHej dziewczyny ja wczoraj miałam trochę nieprzyjemną sytuację ,wygłupialam się z synkiem ( niecałe 1,5 roku ) i niechcący szurnął mnie piętą w podbrzusze mniej więcej w miejscu lewego jajnika.Troche się przestraszyłam bo po paru minutach zaczęłam lekko czuć to miejsce.jestem 11+4 tc i zastanawiam się czy to mogło zagrozić dzidzi? Nie za bardzo się orientuję na jakiej wysokości się teraz znajduje.Podpowiecie coś? Nic mnie nie boli ,nie krwawię.raz jak dzisiaj kucnełam to mnie mega zakóło w tym jajniku.Mi też mdłości ustąpiły prawie całkiem ,za to piersi mnie mega bolą najchętniej to bym wcale stanika nie zakładała
86MamaMag
nie powinno nic się stać, dzidziuś jeszcze jest bardzo malutki i jest raczej na środku brzucha pod pępkiem.Hej dziewczyny ja wczoraj miałam trochę nieprzyjemną sytuację ,wygłupialam się z synkiem ( niecałe 1,5 roku ) i niechcący szurnął mnie piętą w podbrzusze mniej więcej w miejscu lewego jajnika.Troche się przestraszyłam bo po paru minutach zaczęłam lekko czuć to miejsce.jestem 11+4 tc i zastanawiam się czy to mogło zagrozić dzidzi? Nie za bardzo się orientuję na jakiej wysokości się teraz znajduje.Podpowiecie coś? Nic mnie nie boli ,nie krwawię.raz jak dzisiaj kucnełam to mnie mega zakóło w tym jajniku.Mi też mdłości ustąpiły prawie całkiem ,za to piersi mnie mega bolą najchętniej to bym wcale stanika nie zakładała
Też tak sobie powiedziałam ,że po prenatalnych odpuszczam z nerwami.Co do guzów u mnie są na porządku dziennym syn jest zwariowany biega do tyłu i w ogóle śmieję sie że powinien biegać w kasku po domu bo ciągle gdzieś się uderza chociaż ostatnio zaczął bardziej patrzeć pod nogi.Jednak jest bardzo nieuważny i on nie chodzi,on biega spadnie z łóżka wrzask aż czerwone kropki ma na czole a po kilku minutach i tak wchodzi spowrotem i robi to samodlatego sobie postanowiłam, że jak dobrze wyjadą prenatalne, to koniec stresów..
Powiem Wam, że nawet jak już dzieci są starsze to i tak jest ciągle stres.. np jak spadnie z z łóżka, ma dziwnego guza na szyii, czy 2 latka ugryzie szklankę.. wszystko to i jeszcze więcej przeszłam
Zastanawiam się jak to będzie kiedy już będzie duży brzuch , bardzo się martwię o to by zapewnić bezpieczeństwo nienarodzonemu dziecku i chronić przed biegającym po domu wariatem.Bardzo lubię się wygłupiać z synem ale powoli staje się to po prostu niebezpieczne tym bardziej że jest za mały i ma zbyt niski poziom świadomości żeby mu cokolwiek wytłumaczyćnie powinno nic się stać, dzidziuś jeszcze jest bardzo malutki i jest raczej na środku brzucha pod pępkiem.
86MamaMag
spokojnie, wytłumaczysz, że w brzuchu jest dzidziuś, że trzeba delikatnie. Moi zawsze byli onieśmieleni. Wygłupy przejął tataZastanawiam się jak to będzie kiedy już będzie duży brzuch , bardzo się martwię o to by zapewnić bezpieczeństwo nienarodzonemu dziecku i chronić przed biegającym po domu wariatem.Bardzo lubię się wygłupiać z synem ale powoli staje się to po prostu niebezpieczne tym bardziej że jest za mały i ma zbyt niski poziom świadomości żeby mu cokolwiek wytłumaczyć
Majorkaaaa
Ja mam w planie zamówićPowoli muszę kupić większe ubrania, zamawialiście coś ciążowego z shein?
A jak wygląda sprawa z rozmiarówką dla dzieci? Ja np zauważyłam że w Sinsay są troszkę większe ciuszki niż np w Pepco a jak z shein?Przyszły mi pierwsze leginsy ciążowe z h&m, a z shein zamówiłam jakieś cuda, ale niewiele dla siebie, większość dla dzieci
reklama
86MamaMag
wg mnie są większe, ale zawsze jest dużo komentarzy i można w miarę dobrze dobrać.A jak wygląda sprawa z rozmiarówką dla dzieci? Ja np zauważyłam że w Sinsay są troszkę większe ciuszki niż np w Pepco a jak z shein?