Kamila Ksu
Fanka BB :)
Wszystkie macie tyle objawow co któraś pisze nie wiem czy cieszyc się z braku swoich
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam.Wszystkie macie tyle objawow co któraś pisze nie wiem czy cieszyc się z braku swoich
oj często takie są. Jakby im coś się stało jakby przynajmniej się uśmiechnęly ….Nifty poszło w świat. Ale powiem wam że tak niemiłych kobiet już dawno nie spotkałam nigdzie. Od recepcji po Panią pobierająca.
No chociaż jednaja nie mam.
a tak kompletnie nic? Jakieś ciągnięcia czasem lub coś czy tez nie?ja nie mam.
Ja nie będę nic mówić pracodawcy na razie. Jak się dowie, to raczej mogę zapomnieć o bonusie i podwyżce na koniec roku, bo są uznaniowe. Dadzą komuś innemu i tyle, budżet ograniczony, a wiadomo że w ciąży nie rzucę papierem. Na szczescie mam pracę zdalną i mało stresująca, więc mam taką opcję. No dopóki nie ma przeciwskazań - jak będzie trzeba iść na L4, to oczywiście pójdę. Zobaczymy jak to wyjdzie.Hej hej!
Czytam Was od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz założyłam konto. Jestem w pierwszej ciąży, obecnie 10+1, na razie wszystko ok i mam nadzieję, że tak już pozostanie
Mam pytanie do tych z Was, które są w pierwszej ciąży czy Wy też macie taki lęk przed powiadomieniem pracodawcy o ciąży? Będę mówiła dopiero po prenatalnych, ale już teraz spędza mi to sen z powiek, bo jestem typem osoby bardzo odpowiedzialnej i czuje, że moim „odejściem” sporo im namieszam w firmie
mnie tylko bola piersi okrutnie.a tak kompletnie nic? Jakieś ciągnięcia czasem lub coś czy tez nie?
to jednak masz jakieś objawy. U mnie nawet piersi, tzn czasem coś ale bez szału, i widze ze po progresteronie jedynie.mnie tylko bola piersi okrutnie.
W brzuchu czuję coś bardzo rzadko. Czasem coś ukłuje. Czasem coś w pachwinie, chyba więzadła. Poza tym raczej nic.
też biorę progesteron więc ciężko powiedzieć czy to zasługa ciąży czy proga.to jednak masz jakieś objawy. U mnie nawet piersi, tzn czasem coś ale bez szału, i widze ze po progresteronie jedynie.