Dzień dobry dziewuszki!
Ale żeście napisały w ten weekend, tyle czytania
Odpowiem ogólnie bo nie pamiętam co było na której stronie
Zazdroszczę że chipsy tak chętnie jecie albo mc Donalda bo ja jak o tym myślę to mi gorzej
ale w sobotę miałam mixa śledzia w śmietanie z frytkami i to było tak megaaaa dobre że szok
moje kochanie stwierdziło że aspiruje do kobiet które tort będą zagryzać ogórkiem kiszonym ale chyba trochę przesadza
U mnie 8+3 i trochę mi lepiej w końcu. Chociaż poranki są słabe i mi się kręci w głowie i poranną toaletę to ogarniam chyba na 3 razy bo nie mogę się doprowadzić do porządku
Zazdroszczę że gdzieś wg wychodzicie bo ja to tak słabo znoszę że prawie ciągle leżę albo śpię
ale wierzę że w końcu będzie coraz lepiej.
Któraś pisała że ma migreny i mdłości ,taakk ja od 2 tygodni się z tym męczę i jedynie krótkie drzemki i dużo wody mi trochę pomaga żeby chociaż jakiś obiad ogarnąć
ale widzę światełko w tunelu że mi lepiej. Jutro wizyta także mam nadzieję że będzie wszystko dobrze
I tak jak któraś napisała jeszcze też się cieszę że jest takie forum i taka grupa bo mi to też pomaga przetrwać ten trudny początek, zwłaszcza że to mój pierwszy bąbelek. Dziękuję!
Nie pamiętam czy do wszystkiego się odniosłam bo tyle tego było