Marta_322332
Fanka BB :)
skąd macie glukometr dziewczyny? Jak to załatwić?kupilam nowe, zeby porownac i takie same wyniki (
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skąd macie glukometr dziewczyny? Jak to załatwić?kupilam nowe, zeby porownac i takie same wyniki (
probowalam! Jedyny raz mialam cukier w normie na czczo jak po 22 nawciagalam sie kfc chyba musze sprobowac kurczaka jesc na nocMój diabetolog ostatnio poradził mi, żeby jeść koniecznie drugą kolację o 21.30-22.00 i najlepiej żeby była to kanapeczka z czymś tłustym może spróbuj tak
właśnie też muszę iść ale nie mam kiedy. W pon wzięłam urlop bo mam USG piersi i nifty. I chyba będę musiała wziąć jeszcze jeden dzień na glukozę. Boże jak ja tego nie lubię. Od tyg jestem na diecie niskoglikemicznej plus od 2 tyg basen co dwa dni 45 min. Schudły mi nogizaaazdro, ide we wtorek na obciazenie glukoza i nie spodziewam sie szalu ;/
A gdzie chcecie jechać?my planujemy urlop jakoś w listopadzie. I właśnie myślę że to będzie najgorsza część na all in w ciepłym kraju. To winko, te drinki a tu nic. Szczególnie że ja normalnie wciągam wino bardzo chętnie bo uwielbiam. No coz.
no troche drozsze od mionetto 0,0, ale mysle ze jak dotrwam z ciaza do sylwestra to sobie kupiezałączam Ci screen.
ja tak saamo, normalnie to bym dzien od mimozy tu zaczynala, a teraz ani winka ani zapalic iqosa (chociaz na to to sie akurat ciesze i nawet mi nie brakuje), ale ten pociag do alkoholu tutaj to szok dla mniemy planujemy urlop jakoś w listopadzie. I właśnie myślę że to będzie najgorsza część na all in w ciepłym kraju. To winko, te drinki a tu nic. Szczególnie że ja normalnie wciągam wino bardzo chętnie bo uwielbiam. No coz.
ja w górach mieszkam więc... do chatki w górach jeździmy zazwyczaj w styczniu jak jest dużo śniegu przyczilowac. Może się uda też w tym roku.A gdzie chcecie jechać?
My na jesień zawsze jeździliśmy gdzieś w góry tak na 2-3weekendy ale jak sprawdzam teraz booking to są po prostu chore ceny
jest droższe ale mionetto mi kuźwa wogóle nie siada. To też nie jest idealne ale jakby mocniej gazowane i przez to lepsze.no troche drozsze od mionetto 0,0, ale mysle ze jak dotrwam z ciaza do sylwestra to sobie kupie
ja zaczęłam na wakacjach papierosy elektroniczne takie z ząbki właśnie w miesiącu w którym zaszłam w ciążę. może dobrze bo mi się zaczęło podobać i na bank bym się wkręciła.ja tak saamo, normalnie to bym dzien od mimozy tu zaczynala, a teraz ani winka ani zapalic iqosa (chociaz na to to sie akurat ciesze i nawet mi nie brakuje), ale ten pociag do alkoholu tutaj to szok dla mnie
ostatnio przez moją wprowadzona dietę w maku zamówiłam sałatkę z kurczakiem. Dobra no ale w maku to czułam się jakbym jakąś profanację uskuteczniala. chciało mi się frytek strasznie.probowalam! Jedyny raz mialam cukier w normie na czczo jak po 22 nawciagalam sie kfc chyba musze sprobowac kurczaka jesc na noc