reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

Mi mionetto nie podeszlo, spodziewałam się czegoś słodszego 🤣 ale cin cin musujący 0.0 mi leży 😀 na urodziny dostałam 2 wina bezalkoholowe, ale mają <0.5 i trochę się cykam wypić teraz...
no wlasnie tez mam problem z tymi <0,5, boje sie ich pic. Naszukalysmy sie z kolezanka na Krecie piwa 0,0% i dopiero w lidlu w innym miescie znalazlysmy

reklama
no wlasnie tez mam problem z tymi <0,5, boje sie ich pic. Naszukalysmy sie z kolezanka na Krecie piwa 0,0% i dopiero w lidlu w innym miescie znalazlysmy
ten od Żebrowskiej ma chyba 0.2 albo 0.5. Ma napisane że takie stężenie ma również później w zoladku jabłko albo kiszona kapusta. Ja wypiłam. Myślę że to naprawdę znikoma ilość.

W knajpach jest dużo win bezalkoholowych. Smakują podle ale zawsze to coś.
Ja na szczescie papieroski skończyłam palić dawno temu ale zabawne bo w lipcu jak zaszłam w ciąże to byłyśmy z dziewczynami na imprezie gdzie oczywiście paliłam 🤭
no duzo napojow jest opisanych jako bezalkoholowe, ale nie sa wlasnie 0,0, tylko 0,5 i tu juz sie robi problem

aha i gina o to pytałam i powiedział że taka ilość to nie jest alkohol dla organizmu. Problem jest jak wypijesz normalnie wino czy mocny alkohol. Ale poniżej 0.5 jest bez wpływu.

no ja rzuciłam normalne fajki z 8 lat temu. Ale teraz właśnie na tym urlopie co zaszłam to kolega zabrał takie z żabki jednorazowe papierosy smakowe. I paliłam to jak smok tam 😂 więc jak ktoś zapyta co zmieniłam że nagle po invitro zaszłam w naturalna ciążę to odpowiem że zaczęłam palić fajki z żabki zielone melonowe 😂😂😂
ja tez uwielbiam te jednorazowe smakowe 😍

oo dobrze wiedziec
i potwierdził to że jedzenie nam naturalnie fermentuje w jelitach i często ma większe stężenie. Więc bez obaw dziewczyny. Strzelamy korkami! W końcu weekend 🫣 ja dziś mam wolną chatę mąż jedzie do Katowic na jakiś koncert hiphopowy. 😂 wraca jutro więc ja dziś ogarniam dom, później na basen, może jacuzii jak pogoda w ogrodzie pozwoli, oliweczki i szampan. Wogóle mam straszną fazę na oliwki 😍 jem słoikami.
A wczoraj mąż mi zrobił prezent i kupił mi kubek i zapach do auta 😂😂😂 Jestem zakochana.

Załączniki

• 2d69e23e-f4ce-4a1b-9ed3-44a84f201b42.jpeg
    2d69e23e-f4ce-4a1b-9ed3-44a84f201b42.jpeg
    43,4 KB · Wyświetleń: 82
  • 04c0558a-58c4-45f3-8c22-3fa9b2fe5e16.jpeg
    04c0558a-58c4-45f3-8c22-3fa9b2fe5e16.jpeg
    53,4 KB · Wyświetleń: 76
i potwierdził to że jedzenie nam naturalnie fermentuje w jelitach i często ma większe stężenie. Więc bez obaw dziewczyny. Strzelamy korkami! W końcu weekend 🫣 ja dziś mam wolną chatę mąż jedzie do Katowic na jakiś koncert hiphopowy. 😂 wraca jutro więc ja dziś ogarniam dom, później na basen, może jacuzii jak pogoda w ogrodzie pozwoli, oliweczki i szampan. Wogóle mam straszną fazę na oliwki 😍 jem słoikami.
A wczoraj mąż mi zrobił prezent i kupił mi kubek i zapach do auta 😂😂😂 Jestem zakochana.
haha zaajebiste, strasznie podobaja mi sie rzeczy z tej firmy :D

reklama
Do góry