reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Mój diabetolog ostatnio poradził mi, żeby jeść koniecznie drugą kolację o 21.30-22.00 i najlepiej żeby była to kanapeczka z czymś tłustym 🤔 może spróbuj tak 😅
probowalam! Jedyny raz mialam cukier w normie na czczo jak po 22 nawciagalam sie kfc 😂😂 chyba musze sprobowac kurczaka jesc na noc 😂

zaaazdro, ide we wtorek na obciazenie glukoza i nie spodziewam sie szalu ;/
właśnie też muszę iść ale nie mam kiedy. W pon wzięłam urlop bo mam USG piersi i nifty. I chyba będę musiała wziąć jeszcze jeden dzień na glukozę. Boże jak ja tego nie lubię. Od tyg jestem na diecie niskoglikemicznej plus od 2 tyg basen co dwa dni 45 min. Schudły mi nogi 😍

my planujemy urlop jakoś w listopadzie. I właśnie myślę że to będzie najgorsza część na all in w ciepłym kraju. To winko, te drinki a tu nic. Szczególnie że ja normalnie wciągam wino bardzo chętnie bo uwielbiam. No coz.
A gdzie chcecie jechać?
My na jesień zawsze jeździliśmy gdzieś w góry tak na 2-3weekendy ale jak sprawdzam teraz booking to są po prostu chore ceny 🙄

my planujemy urlop jakoś w listopadzie. I właśnie myślę że to będzie najgorsza część na all in w ciepłym kraju. To winko, te drinki a tu nic. Szczególnie że ja normalnie wciągam wino bardzo chętnie bo uwielbiam. No coz.
ja tak saamo, normalnie to bym dzien od mimozy tu zaczynala, a teraz ani winka ani zapalic iqosa (chociaz na to to sie akurat ciesze i nawet mi nie brakuje), ale ten pociag do alkoholu tutaj to szok dla mnie 😂

A gdzie chcecie jechać?
My na jesień zawsze jeździliśmy gdzieś w góry tak na 2-3weekendy ale jak sprawdzam teraz booking to są po prostu chore ceny 🙄
ja w górach mieszkam więc... 🫣 do chatki w górach jeździmy zazwyczaj w styczniu jak jest dużo śniegu przyczilowac. Może się uda też w tym roku.
Chcemy gdzieś lecieć. W planach był wietnam w tym roku no ale niestety.
Więc myślę czy gdzieś europa- ale czy będzie gdzieś ciepło jeszcze? Wyspy Kanaryjskie? W jak nie to jakis mało obciążony chorobami kraj. Może Emiraty. Krótki lot, ciepło. Opieka medyczna na wysokim poziomie w razie W. Ale muszę się dowiedzieć jak z ubezpieczeniem bo kupiłabym to najwyższe. Nie wiem czy jakaś egzotyka wchodzi w grę. ☹️

ja tak saamo, normalnie to bym dzien od mimozy tu zaczynala, a teraz ani winka ani zapalic iqosa (chociaz na to to sie akurat ciesze i nawet mi nie brakuje), ale ten pociag do alkoholu tutaj to szok dla mnie 😂
ja zaczęłam na wakacjach papierosy elektroniczne takie z ząbki właśnie w miesiącu w którym zaszłam w ciążę. 😂 może dobrze bo mi się zaczęło podobać i na bank bym się wkręciła.

reklama
probowalam! Jedyny raz mialam cukier w normie na czczo jak po 22 nawciagalam sie kfc 😂😂 chyba musze sprobowac kurczaka jesc na noc 😂
ostatnio przez moją wprowadzona dietę w maku zamówiłam sałatkę z kurczakiem. Dobra no ale w maku to czułam się jakbym jakąś profanację uskuteczniala. 😂😂 chciało mi się frytek strasznie.

Do góry