Majorkaaaa
Fanka BB :)
Dziś 90, ale jeszcze miesiąc temu 110-115 :/a dzisiaj jaka mialas glikemie? U mnie kurna nie wazne co zjem i o ktorej to glikemia 95-96 ;//
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś 90, ale jeszcze miesiąc temu 110-115 :/a dzisiaj jaka mialas glikemie? U mnie kurna nie wazne co zjem i o ktorej to glikemia 95-96 ;//
wow! I te nutelle tak codziennie na kolacje jesz?!Dziś 90, ale jeszcze miesiąc temu 110-115 :/
W życiu! Dopiero 2 razy, bo mi się zachciałowow! I te nutelle tak codziennie na kolacje jesz?!
haha to jak to zbilas? W sensie to taki przypadek czy byla w tym jakas logika i konsekwencja? Dopytuje bo ja kurna probuje rozne rzeczy jesc o roznych godzinach i ciagle za wysoko ta glikemia jestW życiu! Dopiero 2 razy, bo mi się zachciało
polecam Portugalię dużo podróżujemy ale tak jak wybrzeżem Algarve jeszcze niczym nie byłam zachwycona. Byliśmy w Carvoeiro te okolice , w maju. Piękny ocean, cudowne widoki, piękne plaże. Cudniechyba Portugalia, ale jeszcze nie jest to przesądzone.
dziękujępolecam Portugalię dużo podróżujemy ale tak jak wybrzeżem Algarve jeszcze niczym nie byłam zachwycona. Byliśmy w Carvoeiro te okolice , w maju. Piękny ocean, cudowne widoki, piękne plaże. Cudnie
Chyba przypadek, nie wiem jak do tego doszło, bo serio to był ostatni posiłek... Najpierw to wyglądało jak by długa przerwa była niekorzystna, a teraz wychodzi na plus. Raz jogurt przed 22 był ok, za dwa dni po 21 już niekoniecznie, serio nie wiem jak to możliwehaha to jak to zbilas? W sensie to taki przypadek czy byla w tym jakas logika i konsekwencja? Dopytuje bo ja kurna probuje rozne rzeczy jesc o roznych godzinach i ciagle za wysoko ta glikemia jest
zaaazdro, ide we wtorek na obciazenie glukoza i nie spodziewam sie szalu ;/W ogóle kupiłam koreczki śledziowe i stary dziś na śniadanie jadł, tzn dopchał się po parówkach a mi teraz śmierdzi
Chyba przypadek, nie wiem jak do tego doszło, bo serio to był ostatni posiłek... Najpierw to wyglądało jak by długa przerwa była niekorzystna, a teraz wychodzi na plus. Raz jogurt przed 22 był ok, za dwa dni po 21 już niekoniecznie, serio nie wiem jak to możliwe
Ja się zastanawiam czy przy okazji cmv we wtorek nie zrobić znowu glukozy i insuliny, ale nie chce mi się jechać na 8, bo potem muszę i tak do 13:40 zostać w miasteczku. A nie chce tego badać przed 10 wstając o 6, bo to chyba bez sensu.zaaazdro, ide we wtorek na obciazenie glukoza i nie spodziewam sie szalu ;/
no wlasnie nie wiem co o tym myslec, bo co z tego, ze bedzie spoko wynik z laboratorium jak na glukometrze i tak co rano jest za wysoki wynikJa się zastanawiam czy przy okazji cmv we wtorek nie zrobić znowu glukozy i insuliny, ale nie chce mi się jechać na 8, bo potem muszę i tak do 13:40 zostać w miasteczku. A nie chce tego badać przed 10 wstając o 6, bo to chyba bez sensu.
Ja się obciążenia też obawiam, ale z drugiej strony może akurat będzie spoko?