reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
kupilam nowe, zeby porownac i takie same wyniki :((
Oo 😦 kurczę, trudno mi coś doradzić, nigdy sobie nie brałam do bani żeby się pilnować, nawet w ciąży się nie przykładałam za mocno, teraz tylko przestałam słodycze wpie**alać, bo to nie było jedzenie... Kolacji mi się nie chce, chociaż byłoby zdrowo... Przykład ze mnie do tyłka 🙈

Oo 😦 kurczę, trudno mi coś doradzić, nigdy sobie nie brałam do bani żeby się pilnować, nawet w ciąży się nie przykładałam za mocno, teraz tylko przestałam słodycze wpie**alać, bo to nie było jedzenie... Kolacji mi się nie chce, chociaż byłoby zdrowo... Przykład ze mnie do tyłka 🙈
no wlasnie ja niewazne czy sie pilnuje czy nie to takie same wyniki 😂 no nic, trzeba bedzie znowu do diabetologa chodzic i tyle 🤷🏻‍♀️

Załączniki

• af9e9323-7b2b-473a-aacd-e80c90c9b362.jpeg
    af9e9323-7b2b-473a-aacd-e80c90c9b362.jpeg
    34,4 KB · Wyświetleń: 48
  • f31a2d25-eb34-41fc-be78-0f631c5d996f.jpeg
    f31a2d25-eb34-41fc-be78-0f631c5d996f.jpeg
    34,4 KB · Wyświetleń: 49
jeeny ja sie ciesze, ze jutro juz wracam z wakacji, bo mam taka ochote sie tu napic ze masakra 😂😂 maz przyjaciolki pije ciagle aperola albo negroni a ja tylko siedze i wacham te driny bo tak pieknie pachna 😂😂
my planujemy urlop jakoś w listopadzie. I właśnie myślę że to będzie najgorsza część na all in w ciepłym kraju. To winko, te drinki a tu nic. Szczególnie że ja normalnie wciągam wino bardzo chętnie bo uwielbiam. No coz.

reklama
Dzień dobry wszystkim! Dzisiaj 10+0, czyli 25 % ciąży za mną (mój facet się uśmiał jak zobaczył, że w aplikacji jest progress bar ciążowy 😂😂).
Dzisiaj ostatni dzień wakacji, jutro w końcu powrót, nie mogę się doczekać swojego łóżka, domowego jedzenia i świnek, strasznie się stęskniłam za nimi :D
Chyba coś w tym jest, że 9 tydzień jest ciężki, bo dopiero wczoraj jako tako odżyłam, miałam energii więcej niż minimum i jedzenie w miarę smakowało, może drugi trymestr się zbliża i objawy w końcu ustępują 🤷🏻‍♀️
Jak Wasze plany na weekend?
mnie piersi bolą dużo mniej od kilku dni. Nadal bolą ale nie tak jak było. Myślicie że jak jestem 10+5 to może już powoli odpuszczać ten objaw? Sorry że odp każdej osobno ale nie wiem jak odp kilku osobom w jednym poście.😵

Do góry