reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
ok czyli jak u mnie nic jeszcze sterczącego nie dojrzał to wciąż mam szanse na bułę 🫣😂
U mnie w 9+3 ginka mówiła, że między nogami jest coś więcej i szczerze mówiąc mam nadzieję na fistaszka, po dwóch laskach chciałabym wyzwania 😂 chociaż wiem, że nie ma co wyrokować tak wcześnie, ale nigdy wcześniej, w poprzednich ciążach nie zdarzało się, żeby ktoś coś widział między nogami, od razu mówili, że dziewczynka.

U mnie w 9+3 ginka mówiła, że między nogami jest coś więcej i szczerze mówiąc mam nadzieję na fistaszka, po dwóch laskach chciałabym wyzwania 😂 chociaż wiem, że nie ma co wyrokować tak wcześnie, ale nigdy wcześniej, w poprzednich ciążach nie zdarzało się, żeby ktoś coś widział między nogami, od razu mówili, że dziewczynka.
ja byłam na 9+3 i lekarz nic nie zobaczył. Więc może mam jeszcze szansę na dziewczynkę 🫣 ale jak sam stwierdził to za wcześnie na wyrokowanie i ocenę.

a kiedy najwcześniej dziewczynkę Ci stwierdzali?

ja byłam na 9+3 i lekarz nic nie zobaczył. Więc może mam jeszcze szansę na dziewczynkę 🫣 ale jak sam stwierdził to za wcześnie na wyrokowanie i ocenę.
Mi to samo powiedziała, że między nogami coś jest, ale to za wcześnie na potwierdzenie, bo może to być przerośnięta łechtaczka, ale trochę się nakręcam, bo wcześniej takiego przypadku nie miałam, a byłam u niej w sumie bardzo podobnie, jeśli chodzi o tygodnie ciąży. Trzymam kciuki za Twoją bułeczkę w takim razie. 😂💪

Mi to samo powiedziała, że między nogami coś jest, ale to za wcześnie na potwierdzenie, bo może to być przerośnięta łechtaczka, ale trochę się nakręcam, bo wcześniej takiego przypadku nie miałam, a byłam u niej w sumie bardzo podobnie, jeśli chodzi o tygodnie ciąży. Trzymam kciuki za Twoją bułeczkę w takim razie. 😂💪
a ja za Twojego fistaszka ❤️❤️ 😂

jasne, tak tez można robić ale pamietam ze wtedy lekarz od prenatalnych powinien zrobić korekte po zsumowaniu danych z usg i z badan z krwi. Samo usg to 80% pewności tylko albo aż. Co znaczy ze na 5 dzieci urodzonych z jakaś wadą, jedno bedzie miało idealny obraz usg (tutaj się posiłkuje wiedzą mamyginekolog)
Sama byłam takim przykładem bo moje usg było książkowe - przeziernosc idealna, kość nosowa była tylko pappa wskazywała ze coś może być nie tak…
i jak się skończyło, Przepraszam ale nie znam historii

reklama
W ogóle przeglądam zdjęcia i znalazłam Haneczkę z 22 tygodnia. Jakie to było piękne zobaczyć tak wyraźnie twarz dzidka, ze starszą nikt mi nie robił zdjęć 3d.

Załączniki

• IMG-20220223-WA0004~3.jpg
    IMG-20220223-WA0004~3.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 59
Do góry