Aleksandraan
Fanka BB :)
Ja zawsze wiedziałam już w 11-12 tygodniu jaka płeć i to na 99%wogóle niezły lekarz który wyrokuje już na 90 proc płeć w 11 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze wiedziałam już w 11-12 tygodniu jaka płeć i to na 99%wogóle niezły lekarz który wyrokuje już na 90 proc płeć w 11 tyg
ja będę wiedziała przez nifty. Ale jestem w szoku że w 11 tyg lekarze potrafią ocenić. No ale jak mój ostatnio się przyglądał w 9 tyg to faktycznie coś musi być na rzeczyJa zawsze wiedziałam już w 11-12 tygodniu jaka płeć i to na 99%
U mnie w 9+3 ginka mówiła, że między nogami jest coś więcej i szczerze mówiąc mam nadzieję na fistaszka, po dwóch laskach chciałabym wyzwania chociaż wiem, że nie ma co wyrokować tak wcześnie, ale nigdy wcześniej, w poprzednich ciążach nie zdarzało się, żeby ktoś coś widział między nogami, od razu mówili, że dziewczynka.ok czyli jak u mnie nic jeszcze sterczącego nie dojrzał to wciąż mam szanse na bułę
ja byłam na 9+3 i lekarz nic nie zobaczył. Więc może mam jeszcze szansę na dziewczynkę ale jak sam stwierdził to za wcześnie na wyrokowanie i ocenę.U mnie w 9+3 ginka mówiła, że między nogami jest coś więcej i szczerze mówiąc mam nadzieję na fistaszka, po dwóch laskach chciałabym wyzwania chociaż wiem, że nie ma co wyrokować tak wcześnie, ale nigdy wcześniej, w poprzednich ciążach nie zdarzało się, żeby ktoś coś widział między nogami, od razu mówili, że dziewczynka.
a kiedy najwcześniej dziewczynkę Ci stwierdzali?U mnie w 9+3 ginka mówiła, że między nogami jest coś więcej i szczerze mówiąc mam nadzieję na fistaszka, po dwóch laskach chciałabym wyzwania chociaż wiem, że nie ma co wyrokować tak wcześnie, ale nigdy wcześniej, w poprzednich ciążach nie zdarzało się, żeby ktoś coś widział między nogami, od razu mówili, że dziewczynka.
Mi to samo powiedziała, że między nogami coś jest, ale to za wcześnie na potwierdzenie, bo może to być przerośnięta łechtaczka, ale trochę się nakręcam, bo wcześniej takiego przypadku nie miałam, a byłam u niej w sumie bardzo podobnie, jeśli chodzi o tygodnie ciąży. Trzymam kciuki za Twoją bułeczkę w takim razie.ja byłam na 9+3 i lekarz nic nie zobaczył. Więc może mam jeszcze szansę na dziewczynkę ale jak sam stwierdził to za wcześnie na wyrokowanie i ocenę.
a ja za Twojego fistaszkaMi to samo powiedziała, że między nogami coś jest, ale to za wcześnie na potwierdzenie, bo może to być przerośnięta łechtaczka, ale trochę się nakręcam, bo wcześniej takiego przypadku nie miałam, a byłam u niej w sumie bardzo podobnie, jeśli chodzi o tygodnie ciąży. Trzymam kciuki za Twoją bułeczkę w takim razie.
i jak się skończyło, Przepraszam ale nie znam historiijasne, tak tez można robić ale pamietam ze wtedy lekarz od prenatalnych powinien zrobić korekte po zsumowaniu danych z usg i z badan z krwi. Samo usg to 80% pewności tylko albo aż. Co znaczy ze na 5 dzieci urodzonych z jakaś wadą, jedno bedzie miało idealny obraz usg (tutaj się posiłkuje wiedzą mamyginekolog)
Sama byłam takim przykładem bo moje usg było książkowe - przeziernosc idealna, kość nosowa była tylko pappa wskazywała ze coś może być nie tak…
Akurat w poprzedniej ciąży byłam u mojej gin w 11tygdoniu jakoś mówiła, że obstawia dziewczynkę, bo nic jeszcze nie wyrosło, tydzień później miałam prenatalne i już na 100% mówił, że babeczka.a kiedy najwcześniej dziewczynkę Ci stwierdzali?