reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

Ja dziewczyny już po wizycie. Wszystko super. Dzidziuś ma 2.59cm, serce bije, rusza się, ma dwie rączki i nóżki. Pani doktor mówiła, że między nogami jest coś więcej, ale to za wcześnie na rozpoznanie płci, bo może być przerośnięta łechtaczka u dziewczynki. Jestem taka szczęśliwa.. następna wizyta 2.10, ale to się zgrywa jakoś z terminem prenatalnych i trzeba się naszykować na wydatki.

Załączniki

• received_318811753936766.jpeg
    received_318811753936766.jpeg
    45,6 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Ja dziewczyny już po wizycie. Wszystko super. Dzidziuś ma 2.59cm, serce bije, rusza się, ma dwie rączki i nóżki. Pani doktor mówiła, że między nogami jest coś więcej, ale to za wcześnie na rozpoznanie płci, bo może być przerośnięta łechtaczka u dziewczynki. Jestem taka szczęśliwa.. następna wizyta 2.10, ale to się zgrywa jakoś z terminem prenatalnych i trzeba się naszykować na wydatki.
Super 💛

fantastycznie, piękny dzidziol! :) to będziemy miały podobnie prenatalne, ja na 5-6.10 będę się umawiać :)

Ja właśnie wracam z babskiego weekendu. Wizyta kolejna 7 wrzesnia. Mam nadzieję że bedzie nadal wszystko ok! Objawow nadal zero ☺️☺️ w ostatnią środę człowiek miał 2.25 cm. Ciekawe ile będzie w środę 🫣❤️

Super kochana! Ja mam ustawione prenatalne na 10.10 - to będzie mój 13t3d wiec tak bardzo końcówka. Niestety moja ulubiona lekarka od prenatalnych tylko wtedy miała wolny termin.
Ale na razie nie wybiegam tak bardzo w przyszłość - Sanco za dwa tygodnie 🥹

Marta_322332 dobrze się już czujesz? Bo dobrze pamietam ze miałaś problemy na wyjeździe :)

Super kochana! Ja mam ustawione prenatalne na 10.10 - to będzie mój 13t3d wiec tak bardzo końcówka. Niestety moja ulubiona lekarka od prenatalnych tylko wtedy miała wolny termin.
Ale na razie nie wybiegam tak bardzo w przyszłość - Sanco za dwa tygodnie 🥹

Marta_322332 dobrze się już czujesz? Bo dobrze pamietam ze miałaś problemy na wyjeździe :)
Tak. Jeden dzień i minęło. Zatrucie jakieś. Ale masakra była chyba 20 razy na toalecie. Na szczęście już dobrze ❤️

Witam się i ja w nowym tygodniu, wizyta dopiero jutro.
Dzisiaj miałam ciężką noc zasnęłam dopiero po 3 a o 8 pobudka.
Wkręcam sobie najgorsze rzeczy o moim przyszłym mężu, po przeczytaniu jego rozmów z była partnerka.
On cały czas uspokaja, że dla nas wyjechał do Holandii, że jemu też jest tam samemu ciężko.
Jak nie stracę tej ciąży przez nerwy i stres to będzie dobrze.
Popadam w depresję.
Mamy jakiegoś psychologa na forum?
Jestem tak przybita.. A. Muszę się trzymać dla mojej 9 letniej Córeczki.
co było w tych rozmowach ?

reklama
Cześć, ale miałam ciężki dzień. Starszki chodzą do szkoły muzycznej i trzeba samemu ustalać godziny lekcji, masakra jakaś, byłam 3 godziny chodząc od nauczyciela do nauczyciela. Bardzo ciężko to zgrać.
Padnięta jestem..

Do góry