reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2024

No tak jak pisałam wcześniej cena zabójcza 😔 jak opakowanie starcza na 5 dni skoro 4 dziennie musisz zażywać. A wiadomo jak długo to trzeba brać?
Recepta na 1 opakowanie wiec chyba tylko te 5 dni… zobaczę jak się będę czuć później. Narazie jest lepiej. To jest lek a nie suplement, wiec może działa jakoś inaczej.

reklama
Recepta na 1 opakowanie wiec chyba tylko te 5 dni… zobaczę jak się będę czuć później. Narazie jest lepiej. To jest lek a nie suplement, wiec może działa jakoś inaczej.
Ja właśnie wyszłam z wizyty lekarka przepisała mi od razu 6 opakowań ❤️ mówi, że to naprawdę działa więc jestem dobrej myśli

Ja dziś trochę dętka, bo rano wodne wymioty i stres, aczkolwiek trochę stres pracowy trochę ze mnie schodzi i czuję się lepiej. Aaaa no i po 🤮 mnie tak nie mdli, praktycznie wcale, ale zauważyłam, że mdłości nasilają się w upał - dziś 23 stopnie i jest dobrze 🙂 I dostałam wiadomość, że młoda dostała się do żłobka 😀

Hej, z przyjemnością chciałabym dołączyć do Waszego grona 😁
Miałam dziś pierwszą wizytę potwierdzającą wczesną ciążę i zamykająca procedurę in-vitro (5+5). Jest pęcherzyk ciążowy i uwidoczniony żółtkowy. Kolejną wizytę muszę już ogarnąć u normalnego ginekologa.
Krótko o mnie: 36 lat, 2 lata intensywnej walki, 2 procedury in-vitro, 1 poronienie i teraz nareszcie jest nadzieja.
Devin, trzymam za Ciebie mocno kciuki, daj znać co wyszło na beta HCG.

Miałam dziś pierwszą wizytę potwierdzającą wczesną ciążę i zamykająca procedurę in-vitro (5+5). Jest pęcherzyk ciążowy i uwidoczniony żółtkowy. Kolejną wizytę muszę już ogarnąć u normalnego ginekologa.
Krótko o mnie: 36 lat, 2 lata intensywnej walki, 2 procedury in-vitro, 1 poronienie i teraz nareszcie jest nadzieja.
Cześć, super, że dołączyłaś! 😄

Ja dziś trochę dętka, bo rano wodne wymioty i stres, aczkolwiek trochę stres pracowy trochę ze mnie schodzi i czuję się lepiej. Aaaa no i po 🤮 mnie tak nie mdli, praktycznie wcale, ale zauważyłam, że mdłości nasilają się w upał - dziś 23 stopnie i jest dobrze 🙂 I dostałam wiadomość, że młoda dostała się do żłobka 😀
super! U mnie też im chłodniej tym lepsze samopoczucie, dzisiaj nawet jogurt z musli zjadlam, szal! xd
Kiedy zaczynacie zlobkowa przygode? :D

reklama
gratuluję, super, że jesteś z nami 😊

Do góry