Stokrotkaaaa
Fanka BB :)
Super!Jestem po wizycie dzidziok 1.3 cm, serducho bije termin pokazało 9.04
Recepta na tabletki wypisana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!Jestem po wizycie dzidziok 1.3 cm, serducho bije termin pokazało 9.04
Recepta na tabletki wypisana
Super, że do Nas dołączyłaśHej, z przyjemnością chciałabym dołączyć do Waszego grona
Miałam dziś pierwszą wizytę potwierdzającą wczesną ciążę i zamykająca procedurę in-vitro (5+5). Jest pęcherzyk ciążowy i uwidoczniony żółtkowy. Kolejną wizytę muszę już ogarnąć u normalnego ginekologa.
Krótko o mnie: 36 lat, 2 lata intensywnej walki, 2 procedury in-vitro, 1 poronienie i teraz nareszcie jest nadzieja.
Devin, trzymam za Ciebie mocno kciuki, daj znać co wyszło na beta HCG.
3 lekarzy powiedziało mi, że samo minie ale uwierz mi autentycznie to był horror. I ja się tego nie dorobiłam, tylko poprosti z dnia na dzień zaczelo bolec. Noce były tragiczne. Nie moglam w żadnej pozycji ułożyć rak zeby nie bolalo. Ćwiczenia robilam ale bez efektu.ja się dorobiłam po 2 porodzie, bo prowadzilam, najczęściej 1 reka, wimozek retro z q4 calowymi kołami, z dostawka, mieszkaliśmy na wsi, górki i dolinki, teren z kamykami itp. Smarowałam amolem, maz mi masował dłonie, bywało, że ciężko mi było utrzymakmc kubek w dłoni i bardzo bolalo. Zbierałam się do lekarza, ale ww internecie wpisałam ćwiczenia na zespół cieśni, i pomogło natychmiast, a ćwiczenia są śmiesznie proste. Może spróbuj. Jak nie pomoże, to zostaje lekarz.
U mnie nie dało się zapobiega niestety bo ja miałam ten bol bez przerwy az do porodu a nawet i po nim jeszcze trochę bolalo a czucie w jednym palcu odzyskałam po roku jakos.Całą ciążę nie, ostatni miesiąc trwa wieczność
Wizytujemy razem- trzymam kciuki
Ja miałam, nic nie pomagało, po prostu nauczyłam się zapobiegać. Starałam się nie robić żadnych " ciężkich" rzeczy. Odstawiłam lepienie pierogów, gniecenie ciasta drożdżowego i dźwiganie. Jak już coś czułam to "moczyłam" ręce w gorącej wodzie Potem wszystko minęło.
Cudownie!Już po wizycie, 8mm krewetki, serducho pracuje, ten lekarz zdecydowanie lepszy od poniedziałkowej założył mi kartę ciąży, więc mogę śmigać na badania do luxmedu, w poniedziałek zrobię te wszystkie badania pierwszego rzutu
Aaaa muszę odkopać ciśnieniomierz wtedy na wizytach zdarzały się jakieś kosmiczne, raz kazał mi wyjść i za kilka minut wejść znowu mierzyć i potem mierzyłam 2 albo i 3 razy w ciągu dnia, ale zawsze było w porządku. Tylko u doktorka "syndrom białego fartucha"Jejku dziewczyny a jak wasze ciśnienie ja mam bardzo niskie a przed ciaza miałam zawsze górna granice prawidłowego ciśnienia a tu nagle 99/57 ja ledwo żyję jak wstaje z łóżka mam takie zawroty
Też mam takie niskie, zapytałam lekarki mówi że to normalne, że ma pacjentki z ciśnieniem 90/50 nawetJejku dziewczyny a jak wasze ciśnienie ja mam bardzo niskie a przed ciaza miałam zawsze górna granice prawidłowego ciśnienia a tu nagle 99/57 ja ledwo żyję jak wstaje z łóżka mam takie zawroty