Majorkaaaa
Fanka BB :)
Aaaa a ja miałam plan od kwietnia do zajścia schudnąć, żeby było ładnie ciążę widać, ale nie wyszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na zaparcia możesz spróbować jeszcze caricolu- to taki naturalny mus z papai. Z polecenia lekarza stosowałam u córki i mówiła, że jest bezpieczny również dla kobiet w ciążyLaski Wy tu o pasztetach, konserwach, pysznosciach. A ja się modlę żeby chociaż kawałek bułki w siebie w cisnąć produkty mączne to jedyne co aktualnie wchodzi w grę. Odpycha mnie od wszystkiego, nawet w nocy jest mi niedobrze, podchodzi mi kwas żołądkowy jak leżę, a zaparcia mnie wykończą macie jakieś metody sprawdzone? Ratunku…. od niemal 2 tyg nie byłam w toalecie i mam wrażenie ze eksploduje
Pije rano siemię lniane i błonnik witalny, staram sie wcisnąć jakaś śliwkę każdego dnia, dziewczyny na innym forum poleciły mi czopki glicerynowe i suszone morele. Może macie jakieś metody na taką gównianą sytuacje?
haha, ja tez akurat zaczelam redukcje, dobrze mi szlo, wkrecilam sie i cwiczylam duzo i po 2 tyg stopAaaa a ja miałam plan od kwietnia do zajścia schudnąć, żeby było ładnie ciążę widać, ale nie wyszło
I weź coś zaplanujhaha, ja tez akurat zaczelam redukcje, dobrze mi szlo, wkrecilam sie i cwiczylam duzo i po 2 tyg stop
tak to jest, jak wczesniej odpuszczalam niektore tematy i treningi ‚bo moge juz byc w ciazy’ to nic z tego nie bylo, a w lipcu powiedzialam sobie, ze bede funkcjonowac normalnie dopoki nie bedzie dwoch kresek na tescie, bo oszalec mozna xdI weź coś zaplanuj
Woda w organizmie się zatrzymuje, nie zauważyłaś że jesteś bardziej spuchnięta może?Jutro rano się zwazę i sprawdzę
Mam Nadzieję że to chwilowe i trochę ta waga spadnie
Trochę zauważyłam, ale żeby 5 kg strasznie dużoWoda w organizmie się zatrzymuje, nie zauważyłaś że jesteś bardziej spuchnięta może?
Od dwóch tygodni nie byłaś w toalecie? Koniecznie musisz się skonsultować z lekarzem, zalegający kal może zagrażać życiu, moja mama miała ten sam problem w końcu zadzwoniła do lekarza i biegiem kazali jej zrobić lewatywę bo można zatruć sobie organizm!Laski Wy tu o pasztetach, konserwach, pysznosciach. A ja się modlę żeby chociaż kawałek bułki w siebie w cisnąć produkty mączne to jedyne co aktualnie wchodzi w grę. Odpycha mnie od wszystkiego, nawet w nocy jest mi niedobrze, podchodzi mi kwas żołądkowy jak leżę, a zaparcia mnie wykończą macie jakieś metody sprawdzone? Ratunku…. od niemal 2 tyg nie byłam w toalecie i mam wrażenie ze eksploduje
Pije rano siemię lniane i błonnik witalny, staram sie wcisnąć jakaś śliwkę każdego dnia, dziewczyny na innym forum poleciły mi czopki glicerynowe i suszone morele. Może macie jakieś metody na taką gównianą sytuacje?
właśnie pisalam o Enemie, ja moim dzieciom dawałam, bo przez alergie mieli kulki, jak królik, rozepchane jelita, a kupa nie była w stanie wyjść. U młodszego kazali mi trzymac nogi w gorze, to tak trzymałam, aż doszło do wypadnięcia odbytu! Od tego czasu tylko eneme dawałam,, jak byl problem. Później sami zaczęli robić kupe bez problemu.Od dwóch tygodni nie byłaś w toalecie? Koniecznie musisz się skonsultować z lekarzem, zalegający kal może zagrażać życiu, moja mama miała ten sam problem w końcu zadzwoniła do lekarza i biegiem kazali jej zrobić lewatywę bo można zatruć sobie organizm!