Będzie_dobrze
Fanka BB :)
Spróbuj jeszcze suszone śliwki i kiwi na niektórych działa i gruszka, przerabiałam zatwardzenia u córkiLaski Wy tu o pasztetach, konserwach, pysznosciach. A ja się modlę żeby chociaż kawałek bułki w siebie w cisnąć produkty mączne to jedyne co aktualnie wchodzi w grę. Odpycha mnie od wszystkiego, nawet w nocy jest mi niedobrze, podchodzi mi kwas żołądkowy jak leżę, a zaparcia mnie wykończą macie jakieś metody sprawdzone? Ratunku…. od niemal 2 tyg nie byłam w toalecie i mam wrażenie ze eksploduje
Pije rano siemię lniane i błonnik witalny, staram sie wcisnąć jakaś śliwkę każdego dnia, dziewczyny na innym forum poleciły mi czopki glicerynowe i suszone morele. Może macie jakieś metody na taką gównianą sytuacje?
Mnie też okropnie męczą mdłości, jedynie właśnie słodkie, mączne rzeczy pewnie by weszły, ale mam cukrzycę i nie mogę walczę właśnie znowu z sobą, żeby chociaż jedną kanapkę wcisnąć przed pracą, bo w pracy też ciężko idzie, a w brzuchu burczy mam nadzieję, że jeszcze z tydzień, dwa i będą słabły, bo oszaleję