reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny przepraszam zgłaszam sie...
Proszę żeby ktoś za Mnie przejął obowiązki założyciela wątku... U mnie ok tzn psychicznie Kiepsciusio dodatkowo mam takie całodobowe mdłości że chce Mi się płakać
Wrócę do was jak lekarz mnie uspokoi że z dzieckiem wszystko ok, nie wchodzilam tutaj bo jak przeczytałam, że któraś z was poroniła moja głowa wariowala i się nakręciłam że też poronie...
I trzymam za. Was. Kciuki
mogę spróbować to ogarnąć, ale byłoby fajnie gdyby jeszcze jedna z Was mi pomogła:)

Hej wszystkim! Ja już po wizycie, teoretycznie umawiałam się na za 2 tygodnie dopiero ale że panikara ze mnie i po tym jak mi objawy opuściły poszłam na kontrolę i... Wszystko w porządku 🥰 aż całe 2cm szczęścia.
A te kłucia co mnie martwiły to powiedziała że macica się rozciąga i dlatego 😅

Hej wszystkim! Ja już po wizycie, teoretycznie umawiałam się na za 2 tygodnie dopiero ale że panikara ze mnie i po tym jak mi objawy opuściły poszłam na kontrolę i... Wszystko w porządku 🥰 aż całe 2cm szczęścia.
A te kłucia co mnie martwiły to powiedziała że macica się rozciąga i dlatego 😅
super! Gratulacje!

reklama
idę idę:D leżenie niestety wychodzi mi mega slabo :( wczoraj musialam posprzątać bo wszystko mnie denerwowało. 😒
ja dziś się w końcu ruszyłam, bo chlew w domu, a mam obsesję na punkcie porządku. Chwilę porobiłam, spakowałam ogromny karton do przeprowadzki, no i teraz godzinkę leze, i zaraz znow wstaje i się biorę za zbieranie gratów porozwalanych po domu. Częściej przez 10 dni leżałam jak placek, ale dziś nieco lepiej mi psychicznie, to się ruszyłam.

Do góry